Elin og Ottar Skaslien ute1
Elin og Ottar Skaslien ute1

Enda en pris til Skaslien

Skaslien Gjestgiveripå Kirkenær fortsetter å håve inn priser. Nylig mottok det anerkjente spise- og overnattingsstedet "Reiselivsprisen 2010" i Hedmark. - Reiselivsprisen deles ut årlig til en bedrift eller aktør innen reiseliv som har utmerket seg positivt de senere årene, uttaler Anita Claudia Lindgård hos Hedmark Reiseliv.

Publisert

Elin og Ottar Skaslien og Skaslien Gjestgiveri vant nok en pris, Reiselivsprisen 2010 i Hedmark. (Foto: Morten Holt)

Skaslien Gjestgiveri er også en av mange nominerte til Ganefart 2010.

Se hele Ganefartlista her

– Denne prisen er viktig både markedsmessig og følelsesmessig. Hele staben har fortjent dette. Mange av rettene som blir servert på Skaslien Gjestgiveri er hentet fra Bestemor Skasliens kokebok. Karamellpuddingen, kringla og ikke minst Bestemor Åses karbonader, blir ofte tilberedet på kjøkkenet hos oss, sier innehaverne Elin og Ottar Skaslien.

Jurybegrunnelsen

"

Skaslien Gjestgiveri. (Foto: Morten Holt)

I jurybegrunnelsen fra Hedmark Reiseliv heter det:

"De har stadig utviklet seg i positiv retning og fremstår i dag som en moderne og meget velrenommert reiselivsaktør. De har mange dyktige kokker på laget og har utmerket seg ved at de stadig har tatt inn lærlinger. Etter flere års erfaring som fagutdannede andre steder i landet, har flere av kokkene vendt tilbake til Skaslien med nye tanker og kreativitet. Dette har tilført stedet ytterligere kvalitet."

Les også: Oppgradert konferansested med prisbelønnet kjøkken

I jurybegrunnelsen heter det videre:

" "Skaslien Gjestgiveri har fått flere utmerkelser opp gjennom årene. Blant de foreløpig siste var kåringen til ”Beste spisested langs veien” i Hedmark og Oppland 2008. Etter utbyggingen i 2008, med flotte selskapsfasiliteter og 24 nye rom med høy standard, er Skaslien blitt en komplett reiselivsbedrift. Vertskapsrollen er genuint ivaretatt av eiere og driver Elin og Ottar Skaslien med sitt alltid like tilstedeværende personale. Og med et motto som ”Vi strekker oss gjerne litt lengre for at du, som vår gjest, alltid skal føle deg hjemme og trives hos oss”, er Skaslien Gjestgiveri en meget verdig vinner av Reiselivsprisen 2010 i Hedmark."

Du kan lese mer på Skaslien Gjestgiveris hjemmeside

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no. Klikk her

"
Powered by Labrador CMS