Cruise Oasis of the Seas

Cruise på nett

Nå er det mulig å bestille cruise på reisenettstedet Restplass.no. Nettstedet har utviklet enbookingmotor for cruise på nett. Her kan man søke på all mulig informasjon, som priser, reiseruter og faktainformasjon om de ulike skipene.

Publisert

Verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas.

Jason Eckhoff, gründer for Restplass.no ser tilbake på et intenst utviklingsarbeid som har pågått over lang tid. Og Eckhoff har store ambisjoner:

– Over tid satser vi på å ta en ledende posisjon som formidler av cruise i et nordisk perspektiv. Booking av cruise på nett er nå der booking av flybilletter var for 10 år siden. Vi var tidlig ute da og er tidlig ute nå. Cruise som ferieform vokser jo med rekordfart, og vi er svært fornøyde med å ha etablert et samarbeid med RCCL som den ledende cruiseaktøren.

Unik teknologi

En viktig premiss for satsningen har vært at bookingmotoren skal presentere noe helt nytt og funksjonalitet som ikke finnes fra før. Glem timeslange samtaler over telefon og forespørselbaserte tjenester der du får svar dagen etter.

Den nye nettbookingen lister opp de beste prisene på nettopp den lugaren på det skipet med den seilingen du ønsker deg.

RCCL satser på økt salg via nett

RCCL er første cruiseselskap på Restplass.no:

– Vi arbeider kontinuerlig med å utvide distribusjonen av våre cruiseprodukter. Siden en stadig større andel av vårt salg skjer via nettet, var det naturlig for oss å søke et samarbeid med Restplass.no, sier markedssjef Ellen Stebekk i RCCL.

Middelhavet spesielt populært

Cruise i Middelhavet er spesielt populært blant nordmenn, og i innledningsvis vil nettstedet rette søkelyset på rimelige cruise i Middelhavet, men også i Karibia.

I Karibia er det stor interesse for å reise med verdens største cruiseskip; Oasis of the Seas.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS