Quality Spa Resort Norefjell Choice.jpg

Gjeve priser til tre nordiske Choice-hoteller

Reiselivsbransjen har stemt frem verdens beste hoteller i World Travel Awards 2010. Norefjell SPA & Resort er kåret til Norges beste sparesort, mens Selma Spa i Sunne er best i Sverige. For tredje året på rad er dessuten Nordic Light Hotel i Stockholm kåret til Sveriges beste boutiquehotell.

Publisert

Norefjell SPA & Resort er kåret til Norges beste sparesort i World Travel Awards 2010.

– Det er alltid gøy å motta priser. Det viser at vi vinner frem med våre konsepter. Først og fremst er dette en viktig anerkjennelse til våre medarbeidere, som lykkes i å gi gjestene unike opplevelser. Selma Spa er Skandinavias eldste. Quality SPA & Resort Norefjell har etablert seg i tet på rekordtid. Vi klarer både å holde på posisjoner, samt kapre nye. Det er vi stolte av, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice og Choice Hotels Scandinavia.

Quality SPA & Resort Norefjell

Quality SPA & Resort Norefjell åpnet vinteren 2009. Hotellet ligger 800 meter over havet og har totalt 405 rom og suiter, samt konferansekapasitet til over 400 personer.

Anleggets velværespa har både ute- og inneavdeling, med basseng, boblebad og stort treningsstudio. De aller yngste har sin egen aktivitetsspa. Hotellets gjester kan utfolde seg på en helårs skøytebane eller i en 16 meter høy innendørs klatrevegg. Alpinanlegget ligger kun et par stavtak fra hotelldøren.

Selma Spa - Sveriges ledende sparesort

Selma Spa i Sunne er kåret til beste spahotell i Sverige.

Selma Spa i Sunne i Värmland åpnet i 1991 som Skandinavias første Spa-anlegg. Anlegget har 184 rom. Selma Spa+ har et av Nordens største Spa-tilbud, med nærmere 40 ulike behandlinger på menyen.

Spa-området har bassenger ute og inne, flere boblebad og badstuer. Selma Spa+ tilbyr også trening i kombinasjon med velvære, i en stor fitnessavdeling. Hotellet tilrettelegger treningsopplegg, kostholdsveiledning og motivasjonsforelesninger. Restauranten byr på økologisk mat og lokale råvarer.

Nordic Light Hotel - Sveriges ledende boutiquehotell

Nordic Light Hotel i Stockholm er kåret til Sveriges beste boutiquehotell.

Det er tredje året på rad er Nordic Light Hotel i Stockholm vinner i kategorien Sveriges beste boutiquehotell.

Hotellet, som ligger på Vasaplan i Stockholm sentrum, er medlem av den internasjonale organisasjonen Design Hotels. De 175 rommene er designet med det skandinaviske lyset som gjennomgående tema.

Hotellets lobby skifter kunst og lys fire ganger årlig. For tiden vises utstillingen "Being Joe Cool", en feiring av Snoopys 6o-årsdag.

World Travel Awards - reiselivsbransjens Oscar

World Travel Awards er den internasjonale reiselivsindustriens versjon av Oscarutdelingen. Prisen og eventet ble etablert for sytten år siden for å oppmuntre reiselivsbransjentil å stadig forbedre gjesteopplevelsen. Hvert år samles verdens reisebyråer og andre aktører fra bransjen for å stemme frem sine favoritter fra hvert kontinent. De nominerte bedømmes etter kreativitet, servicenivå, fokus på gjesteopplevelsen og produktutvikling.

Nordic Choice

Nordic Choice er Skandinavias største hotellkjede med over 170 hoteller og 9200 ansatte. Konsernet markedsfører kjedene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion gjennom Choice Hotels Scandinavia, samt Nordic Hotels & Resorts på det nordiske markedet.

Les mer på www.choicehotels.no

Pressemelding fra Choice

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS