Icebar Oslo Olav Thon i isbaren

Ny utgave av Icebar Oslo

Den nye versjonen av Icebar Oslo hentet enda mer is fra Lappland for å skape mer menneskelig varme. 28. oktober åpnet baren igjen etter å ha foretatt sitt første hamskifte. Temaet er Northern Most Attitude, ifølge daglig leder Joachim Langebrekke Larsen symbolisert med humor og rock n´roll. Og, på tross av at det er brukt 10 tonn mer is enn forrige gang, mer varme.

Publisert

Sittegruppe i nye Icebar Oslo.

Icebar Oslo by Icehotel har lokket tusenvis av både Oslo-folk og tilreisende til Kristian IVs gate siden åpningen i november i fjor.

Olav Thon var på plass da nye Icebar Oslo ble åpnet torsdag 28. oktober 2010.

En sentral del av Icebar-konseptet er at temaet endres én gang i året og ledende designere inviteres til å skape et helt nytt interiør og skulpturer.

– Designere har en veldig figurativ måte å uttrykke seg på, og er opptatt av hvordan mennesker møter hverandre. Det nye interiøret byr også på flere detaljer, sier Langebrekke Larsen.

Chaplin møter Lappland

Bak endringen står den svenske designduoen Thoms & Nilsson. Industridesigneren Jens Thoms Ivarsson og fjerde generasjon steinskulptør Mats Nilsson har jobbet sammen også om Icebar i Tokyo, København og London, og ishotellet i Jukkasjärvi.

Alt fra vegger til bardisk, møbler, skulpturer og til og med glass og tallerkener er laget av is fra Torneelven i Lappland i Sverige.

Sitat fra Kurt Cobain i is i Icebar Oslo.

Sitater fra kjente personer som Charlie Chaplin og Kurt Cubain pryder veggene.

Mer is, mindre sikt

– Baren er mer romdelt enn tidligere. Gjestene skal kunne oppleve ulike deler av baren for seg og oppdage nye detaljer underveis, slik at besøket gir en større totalopplevelse. Den økte mengden is gir også en mer utpreget isfølelse, selv om det ironisk nok blir mindre gjennomsiktig, sier Joachim Langebrekke Larsen.

Isbaren i Oslo ble verdens tredje og største Icebar by Icehotel da den åpnet i samarbeid med Thon Hotels i fjor høst.

ICEHOTEL

ICEHOTEL er en av Nord-Europas mest kjente landemerker. Lokalisert 200 km nord for polarsirkelen i Jukkasjärvi, har selskapet blitt kjent for sin innovative kunst i is og snø. Tilreisende fra hele verden besøker Jukkasjärvi for å se krystallklar is som benyttes som byggemateriale for kunst og større konstruksjoner – i Sverige så vel som internasjonalt.

ICEBAR by ICEHOTEL er et franchise-konsept som per i dag har etablert seg i København, Tokyo og Oslo.

Thon Hotels

Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge med 59 hoteller. Thon Hotels har også fire hoteller og to apartments-hoteller i Belgia, samt ett hotell i Nederland. Kjeden tilbyr samlet 7490 rom i Norge og 1296 i Belgia og Nederland. Thon Hotels tilbyr hoteller for ulike anledninger og har delt inn kjeden i fire hotellkonsepter; Thon Budget, Thon City, Thon Conference og Thon Resort. I 2008 hadde Thon Hotels en omsetning på 2,4 milliarder kroner Thon Hotels inngår som en del av Olav Thon Gruppen.

Pressemelding

Ønsker du gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS