Norsk Tipping Multix Espen Skyrud11

Nye spill for utelivsbransjen

Norsk Tipping har lansert nye spillterminaler med merkevarenavnet Multix. Nå satses det mot den norske utelivssektoren. – Vi ønsker å utvikle et nytt sunt spill- og underholdningsmarked, tilpasset denne bransjen. Dette kan gi gjestene ekstra underholdning, samt noen ekstra kroner i kassen til innehaveren, sier konseptansvarlig Espen Skyrud.

Publisert

Espen Skyrud, som er konseptansvarlig, tester ett av de nyutviklede spillterminalene som Norsk Tipping nå tilbyr utelivsbransjen i Norge. (Foto: Morten Holt)

- Målsettingen er at vi i løpet av det kommende året skal ha 400 utplasserte spillterminaler på om lag 200 forskjellige oppstillingssteder i utelivsbransjen, sier konseptansvarlig for Arena Multix i Norsk Tipping, Espen Skyrud, og fortsetter:

Stort potensial

Tom Larsen (til venstre) og Terje Sveum er salgslederne som skal operere mot horecabransjen. (Foto: Morten Holt)

– Vi tror potensialet er stort og at mange pubeiere vil finne dette attraktivt, men det ligger også noen skjær i sjøen med tanke på kommunale lover og regler i flere byer. Dette er et helt nytt og til dels uutforsket marked for oss, som vi nå ønsker å sette inn flere ressurser mot.

Spillterminaler på plass

Nå er Norsk Tipping på let etter de rette oppstillingsstedene, og noen spillterminaler er allerede ute hos kundene.

– Denne forsommeren har vi rullet ut en del spillterminaler i noen bowlinghaller (f.eks. Bowling1) og sportsbarer (f.eks. Scotsman i Oslo og Hamar Sportsbar). Vi håper å få innpass i flere barer, og kanskje også i noen hotellbarer, sier Skyrud.

Med seg som salgsledere, som skal betjene horecabransjen over hele landet, har han Terje Sveum og Tom Larsen. De er i gang med kartlegge markedet, ett uoversiktlig sådant, ifølge selgerne.

Et kompletterende tilbud

Multix-terminal.

– Dette skal være et kompletterende tilbud på underholdningsarenaen, og være med å bidra til at gjesten kommer tidligere og/eller å holde gjesten lenger på stedet. Det fører igjen til meromsetning, sier de tre.

De som spiller på terminalen må bruke sitt eget spillerkort fra Norsk Tipping. Det samme brukes når du leverer Lotto eller lignende spill hos kommisjonæren.

Du får ingen penger direkte i hendene ved spillet, men ved gevinst overføres dette direkte til spillkontoen, som er knyttet opp mot kortet. Dette kortet kan igjen knyttes opp mot din bankkonto.

Ingen sedler

Det betyr at det ikke finnes mynter eller sedler i spillterminalen, noe som gjør den lite attraktiv for innbrudd.

- Alt er serverbasert. Norsk Tipping er en av de første i verden med en slik løsning, sier Skyrud, Sveum og Larsen.

Les mye mer om konseptet i den neste utgaven av Horeca (nummer 4 2010)

Bli abonnent på Horeca her

"
Powered by Labrador CMS