SkiferHotelOppdal

Skifer Hotel blir nytt Rica Partner Hotel

Skifer Hotel i Oppdal blir tilknyttet Rica Hotels som et nytt Rica Partner Hotel. Avtalen trådte i kraft 1. august 2011, og hotellet vil umiddelbart implementeres i Rica-kjeden. – Vi gleder oss til det forestående samarbeidet med Skifer Hotel, sier kommersiell direktør i Rica Hotels, Pål Semb-Johansson.

Publisert

Skifer Hotel på Oppdal blir Rica Partner-hotell.

– Hotellet fremstår med høy kvalitet, og vi er trygge på at det vil være en god ambassadør for vår kjede og passe godt inn i vår eksisterende hotellportefølje. Skifer Hotel har gjennomført høy kvalitet som løfter Rica Hotels’ profil på en destinasjon hvor vi tidligere ikke har vært representert, sier Semb-Johansson.

Vurderte flere kjeder

– Etter en lengre prosess der Skifer Hotel har vurdert flere kjedetilknytninger, er vi meget tilfreds med nå å bli en del av Rica Hotels, sier administrerende direktør ved Skifer Hotel, Rune Nordstokke.

– Sammen med Rica Hotels, gleder vi oss til å utvikle hotellet videre til å bli et enda bedre hotell og til å styrke vår posisjon både i Oppdal og i Midt-Norge, sier han.

Snart ett år

Skifer Hotel i Oppdal Mellom Dovrefjell og Trollheimen ligger Oppdal, en bygd som kan tilby et utall av naturbaserte aktiviteter for både bedrifter og familier.

Skifer Hotel ble åpnet 20.10.2010 kl. 20.10.

Hotellet ligger midt i sentrum av alpinbygda, kun 200 meter fra togstasjonen og med kort vei til alpinbakkene. Skifer Hotel har 177 rom og konferansekapasitet på 300 personer.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS