RicaBergen

Rica får Bergens største hotell

Med sine 368 rom blir det nye Rica-hotellet Bergens største. Hotellet skal etter planen åpne dørene i fjerde kvartal 2013. Boligbyggelaget OBOS og Rica Hotels AS undertegnet nylig en langsiktig leieavtale som innebærer at hotellkjeden skal stå for driften av det nye hotellet som OBOS bygger i Bergen.

Publisert

Slik blir det nye Rica-hotellet i Bergen, som åpnes i slutten av 2013.

– Vi er veldig fornøyd med denne avtalen. Hotellet vil få en klar Rica-profil, og blir et moderne og spennende hotell med flotte og store konferansefasiliteter. Den største konferansesalen vil kunne ta inntil 450 personer, sier konsernsjef Ole-Jacob Wold i Rica Hotels AS.

Blant Bergens høyeste

Hotellet får en meget sentral beliggenhet med nærhet til blant annet Grieghallen, sentralstasjonen og bybanen, og vil være et vesentlig bidrag i utviklingen av denne delen av byen. Hotellet blir også en av Bergens høyeste bygninger med 13 etasjer. Totalt blir hotellet på om lagt 19 000 kvadratmeter.

– Det at hotellet blir ruvende og høyt skal vi selvsagt utnytte, blant annet ved å etablere et loungeområde med servering, samt selskapslokale og møterom i 12. etasje. For øvrig vil hotellet inneholde flere serveringssteder rettet både mot byens innbyggere og hotellets gjester, opplyser Wold.

Samarbeid

Kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS understreker at OBOS og Rica Hotels kjenner hverandre godt gjennom flere års samarbeid om hotelldrift både i Oslo og Bergen.

– At vi nå har landet en avtale om driften av dette nye storhotellet er svært gledelig, sier Pettersen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS