COLOURBOXFerieillu (8)

Barnefrie designhotell ny reisetrend

Mange tror at hotell for voksne kun er et konsept som tiltrekker den eldre skare. En undersøkelse Ving nylig har foretatt blant ferierende fra de største norske flyplassene, viser nå en ny trend. Over 30 prosent i alderen 18 til 29 år velger nå voksenhotell når de skal på ferie.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Norsk ungdom ønsker i stadig større grad å feriere på barnefrie designhotell, de vet hva de vil ha, og er villige til å betale for det. Stadig flere kjærestepar og vennegjenger finner veien til Vings såkalte voksenhotell ”Sunprime Resorts”, heter det i en pressemelding fra Ving.

Dette er gjester som har vokst fra ungdomshotellene, og som ønsker seg et alternativ til de tradisjonelle familiehotellene.

Nye konsepter

For å imøtekomme denne økende trenden har Ving nå valgt å lansere fem nye Sunprime Resorts som er klare til sommersesongen 2012.

– Vi lanserer nå også tre nye voksenkonsept; SunSelect, SunComfort og TopSelection. SunSelect er prisgunstige voksenhotell, SunComfort er en litt dyrere prisklasse. Dersom du virkelig ønsker å omgi deg med luksuriøse omgivelser har vi kategorien TopSelection sier Christian Grønli, administrerende direktør i Ving.

Bergen i ledelsen for den nye trenden

Det viser seg at bergensk ungdom er de som er villige til å betale mest for å få et barnefritt og eksklusivt hotell, etterfulgt av Torp og Oslo. Unge voksne fra Stavanger er de som i undersøkelsen viser seg å være mest tilbakeholdne.

- I utgangspunktet er Sunprime Resort skreddersydd til skandinaver i alderen 30+, men vi ønsker selvfølgelig også de yngre velkommen, og synes det er hyggelig at de har funnet veien til våre Sunprime Resorts, sier Grønli.

Innen sommeren 2012 vil Ving ha 10 Sunprime Resorts fordelt på sju feriedestinasjoner.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS