Quality Spa Resort Norefjell Choice.jpg

Damene i sentrum på Norefjell

Cecilia Brækhus, Bjørn Eidsvåg, Vendela Kirsebom, Jo Nesbø, Kari Jaquesson , Jan Kvalheim, Kathrine Sørland og Madonnas personlige hudpleier Michelle Peck og et knippe andre kjendiser reiser til Norefjell for å inspirere de kvinnelige deltagerne under årets Womens Weekend. Arrangementet finner sted på Quality SPA & Resort Norefjell helgen 6 til 8. mai i år.

Publisert

I begynnelsen av mai inntar damene Quality SPA & Resort Norefjell.

- Det er andre gangen vi har laget et eget skreddersydd konsept mot vår hovedmålgruppe kvinner en hel helg. Fra fredag til søndag vil de kunne treffe likesinnede, bygge nettverk under uformelle omgivelser og hygge seg med konserter, foredrag, aktiviteter og tilbud som kvinner fortjener. Det er ventet mange kvinnelige deltagere og vi skal vel ikke se bort ifra at det kommer noen menn også, sier resortdirektør på Quality Spa & Resort Norefjell, Tom Myrseth.

Michelle Peck er Madonnas personlige hudpleier.

– Vi har begynt å få påmeldinger allerede, og det er allerede påmeldt over 15 stands og utstillere i vår egen skjønnhetsgate 600 kvadratmeter store ”Beauty Avenue”. Her kan du i år møte og prate med Vendela Kirsebom, eller se og prøve de nyeste brudekjolene til Kathrine Sørland og Agape, legger han til.

Fra New York til Norefjell

Madonnas personlige og anerkjente hudpleiespesialist Michelle Peck kommer til Norefjell for å inspirere deltakerne med et foredrag om Intraceuticalsbehandlingen og livet på veien, samt gi gjestene Madonnas egen behandling på lørdag i Beauty Avenue.

Kari Jaquesson.

Michelle Peck har vært med Madonna i flere år og er en av de ansatte som reiser på turneer blant annet for å gjøre behandlinger på henne. Peck er nok det nærmeste du kommer en kjendishudpleier og har pleiet kjendiser i over 15 år. På klientlista står blant annet navn som Gwyneth Paltrow og Jennifer Lopez

Skjønnhetspleie, inspirasjon, glede og mye energi

Det er ventet en rekke vennegjenger og par på Norefjell denne helgen og de vil oppleve konsert med Bjørn Eidsvåg, gode sanger og morsomme historier fra Jo Nesbø, og de kan utfordre Jo Nesbø i den 16 meter høye klatreveggen

I år ønsker vi å gi gjestene våre en god dose med nyttige foredrag som skal inspirere de i en stresset hverdag både hjemme og på jobben.

Kari Jaquesson er en het dame om dagen og hun vil inspirere de fleste og hardtslående verdensmester i Boxing Cecilia Brækhus vil gi alle et interessant innblikk i hennes historie, erfaringer og mentale treningsmetoder for å overleve et tøft og mannsdominert yrke.

Ønsker noen å trene kan jeg anbefale våre Yoga timer med den flinke og kjente Yoga Instruktøren Vibeke Klemetsen.

Les mer på Womensweekend.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS