Nicice parasoll

Iskremtilbehør fremmer salget

Iskremelskere er individualister. I bokstavelig forstand dreier det seg om smak og behag. Med det rette tilbehøret tilfredsstilles iskremelskerens personlighet. Det fremmer salget.

Publisert

Parasoll gjør seg alltid.

Nic er et tilbehørskonsept for iskrem. Det består primært av isstrøssel, dekorasjoner, toppinger til iskrem og ulike varianter av iskjeks, samt iskrembeger, skjeer og annet utstyr som det er behov for i isbarer, iskiosker og gatekjøkken.

Nisjemarked

– Gjennom vårt produktkonsept Nic ønsker vi å hjelpe butikken til økt og mer lønnsom omsetning av iskrem, sier direktør Pål Østensvig hos Idun Industri AS.

– Tilbehørsprodukter for iskrem er et nisjemarked, og det følger selvsagt sesongsvingningene til iskremsalget. Den store utfordringen vår er å sikre god distribusjon slik at produktene i størst mulig grad blir tilgjengelige for iskioskene og isbarene i sesong, sier Østensvig.

Over grossist

– I Norge distribueres produktene hovedsakelig sammen med iskrem og over grossist. – I årets brosjyre har vi registrert alle våre produkter med EPD-nummer noe som gir mulighet for enklere bestilling fra grossist. Pr. i dag finnes ikke alle produktene i handel for kunder innen storhusholdning, men vi jobber med våre samarbeidspartnere for å gjøre produktsortimentet bredere og mer tilgjengelig.

God respons

– Responsen på SMAK 2011 blant eiere av isbarer og -kiosker var meget positiv. De ga uttrykk for at de ønsker et større og mer spennende sortiment av tilbehør velkommen, opplyser Pål Østensvig.

Pål Østensvig hos Idun Industri AS

Nic-konseptet

eies av Idun Industris datterselskap Nimatopaal AB, som har ansvar for markedsføring og salg i Norge. Konseptet ble lansert i 2008 som et fullsortiment av iskremtilbehør, og er nå etablert i alle nordiske land. Gjennom produksjon i egne fabrikker, innkjøp fra utvalgte leverandører og kjennskap til de lokale markedene i Norden oppgraderes sortimentet fortløpende.

Call Caterlink, et britisk foretak som opererer og er bransjeleder i samme nisjemarked i Storbritannia, ble nylig kjøpt opp av Idun Industri A/S. De to selskapene legger opp til et intimt samarbeid for sammen å utvikle respektive markeder for iskremtilbehør.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS