Farris Bad2
Farris Bad2

Farris Bad kåret til Norges ledende sparesort

Farris Bad i Larvik ble under World Travel Awards i Athen nylig kåret til Norges ledende sparesort.

Publisert

Fra Farris Bad.

5. mars i år feiret Farris Bad fem år, og til tross sin unge alder, har de allerede vunnet en rekke priser og utmerkelser.

Den nyeste utmerkelsen ble sist lørdag tildelt på World Travel Awards (WTA) i Athen og Farris Bad kan nå smykke seg med tittelen «Norway’s Leading Spa Resort 2014». Prisen ble vunnet i konkurranse med Grand Hotel Oslo, Quality Spa og Resort Norefjell, Quality Spa og Resort Holmsbu og Solstrand Hotel og Bad.

Les mer om kåringen her

Reisebransjen selv som stemmer

"

Fra spaanlegget på Farris Bad, som er kåret til Norges beste på World Travel Award 2014.

World Travel Awards regnes av mange som reiselivsbransjens Oscar, og ble i år arrangert for 21. gang. Fler enn 500 000 individuelle reisende både i forretnings- og fritidsmarkedet har avgitt sin stemme som ledet Farris Bad til topps i konkurransen.

Saken fortsetter under bildet

Farris Bad ligger i sjøkanten. (Foto: Hotellet)

I følge er WTA-prisene ettertraktede priser man kan få som reiselivsaktør, spesielt med tanke på at det i stor grad er reiselivsbransjen selv som står for stemmene.

– På Farris Bad har vi satt oss som mål å bli blant de ledende spa-hotellene i Europa. Dette er en god tilbakemelding på at vi er kommet et stykke på vei mot det målet, og samtidig en flott anerkjennelse til alle våre fantastiske medarbeidere for den jobben de gjør hver dag, sier salgs- og markedsdirektør ved Farris Bad, Magnus Kristiansen.

Farris Bad

Farris Bad feiret femårsjubileum i mars 2014.

Farris Bad er unikt i det nordiske hotellmarkedet. Hotellet ligger i vannkanten i Larvik med en praktfull havutsikt. Farris Bad har Nordens største og mest innholdsrike SPA på hele 2500 kvm og hotellet tilbyr blant annet 176 rom og suiter, 11 møterom, restaurant og uteservering. Hotellet drives av Nordic Choice Hotels. Konsernet markedsfører sine hoteller under merkenavnene Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion. Farris Bad drives som et frittstående konsept i kjeden.

Les mer på Farrisbad.no

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS