Comfort Hotel Grand Central
Comfort Hotel Grand Central

Norges ledende forretningshotell

Comfort Hotel Grand Central i Oslo ble kåret til Norges ledende forretningshotell i World Travel Awards. Hotellet åpnet i 2012 og har på kort tid etablert seg i toppen av Oslos hoteller, blant annet på TripAdvisor.

Publisert

Comfort Hotel Grand Central i Oslo ble nylig kåret til Norges ledende forretningshotell i World Travel Awards.

Den sentrale beliggenhet på Østbanehallen i Oslo, vegg i vegg med Flytogterminalen og Oslos mest største kollektivknutepunkt, gjør hotellet spesielt egnet for forretningsreisende. Interiøret går hånd i hånd med det verneverdige bygget.

Ingen av de 170 rom er innredet likt, og samtlige har original kunst på veggene. I førsteetasje ligger Bella Bambina, en italiensk restaurant signert Ole-Johnny Eikefjord.

– Vil skille oss ut

Hotelldirektør for Comfort Hotel Grand Central, Olav Langli (til høyre), sammen med eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen. (Foto: Georg Mathisen)

– Vi har på hotell- og kjedenivå jobbet sammen med service i fokus, for å skape et business-hotell som skiller seg ut i stil og uttrykk. Hos oss skal det være godt å bo og enkelt å trives. Vi er hotellet for de som vil bo effektivt i en herlig atmosfære. Denne utmerkelsen viser at vi har lykkes med vårt konsept, sier Olav Langli, hotelldirektør for Comfort Hotel Grand Central.

– Viktig motivasjon

Fra et av rommene på hotellet.

– Dette viser at vi har lykkes med vårt arbeid med å sette gjesten i sentrum. For oss er dette en viktig motivasjon når vi satser videre på våre medarbeidere som hver dag skal gi våre gjester Norges beste hotelltilbud, sier Petter Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som driver Comfort-kjeden.

World Travel Awards

World Travel Awards kalles gjerne den internasjonale reiselivsindustriens versjon av Oscarutdelingen. Hvert år samles reisebyråer fra hele verden og andre aktører fra bransjen for å stemme frem sine favoritter fra hvert kontinent. De nominerte bedømmes etter kreativitet, servicenivå, fokus på gjesteopplevelsen og produktutvikling.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS