Clarion Edge audition

300 vil jobbe på Clarion-hotellet

Torsdag 30. januar inviterte Clarion Hotel The Edge til åpen jobbaudition på Nerstranda senter i Tromsø. 300 håpefulle dukket opp for å vise fram sitt servicetalent. 50 av dem vil til slutt få jobb på hotellet.

Publisert

Mange jobbsøkere på Nerstranda senter i Tromsø da Clarion Hotel The Edge inviterte til åpen audition.

– Talentjakten er en annerledes mulighet for søkeren til å vise seg frem. Vi ønsker å møte mennesket bak CV’en for å gi flest mulig en sjanse til å vise hvem de er og hva de kan, sier Øyvind Alapnes, hotelldirektør Clarion Hotel The Edge.

Øyvind Alapnes, hotelldirektør Clarion Hotel The Edge.

Les også: Skal lede Clarion Hotel The Edge

Grundig og velprøvd rekrutteringsprosess

Talentjakten er en grundig og velprøvd rekrutteringsprosess som består av totalt fem trinn. Alle som deltar på talentjakten får først to minutter til å presentere seg for en jury. De velger selv sin presentasjonsform. De som går videre etter audition blir invitert på workshops og dybdeintervju. NAV er involvert og vil være tilstede under audition, gi råd og veiledning til samtlige kandidater.

– Talentjakten svarer på noen av utfordringene ved tradisjonell rekruttering. I dag blir mange spennende kandidater silt ut tidlig i prosessen på grunn av tilfeldigheter. Mange gode kandidater blir ikke blir innkalt til intervju. I talentjakten får alle søkere mulighet til å treffe hotelledelsen med en gang, sier Alapnes.

Les også: Blir salgs- og markedsdirektør for Clarion Hotel The Edge

Fra hele verden

Blant de 300 oppmøtte søkerne fantes kandidater fra Norge, Sverige, Nigeria, Brasil, Nepal, Italia og USA.

– Det er tydelig at Tromsø og Clarion Hotel The Edge er en attraktiv by og arbeidsplass også utenfor Norges grenser. Vi gleder oss til å kunne tilby Tromsøs beboere og gjester god service skapt av de beste servicetalentene, både fra Norge og det store utland, sier Øyvind Alapnes.

Åpnes i mai 2014

"

Når hotellet åpner dørene i mai måned, vil 50 håndplukkede talenter være klare til å skape magiske serviceopplevelser.

– Med 290 rom, kongressmulighet for opp til 1000 personer, verdenskjente Marcus Samuelssons restaurantkonsept «Kitchen & Table», skal vi gi Tromsø et kvalitetshotell, avslutter Øyvind Alapnes.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS