Scandic Park Helsinki2

Finlands største hotell blir til Scandic Park

Den omfattende renoveringen av Scandic Continental i hjertet av Helsinki har kommet til en fase hvor hotellet nå åpner halvparten av rommene med helt nytt design. Samtidig skifter hotellet navn til Scandic Park. Renoveringen av Finlands største hotell fullføres i begynnelsen av 2015.

Publisert

Scandic Continental blir til Scandic Park.

Designet på Scandic Park er basert på et nytt hotellkonsept nylig utviklet av Scandic. Renoveringen henter inspirasjon fra den urbane parken rundt hotellet, og hotellets atmosfære er tilpasset alle typer reisende, enten det er forretning eller fritid, heter det i en pressemelding.

– Continental i Helsinki er fylt med tradisjon, men fornyelsen gjør det nødvendig med også et skifte av navn. Scandic Park er et nytt og moderne hotell, så vi vil at navnet også skal reflektere dette, og hotellets umiddelbare nærhet til Central Park, sier hotelldirektør Kari Kurppa.

Den urbane parken reflekteres i hotellet

Scandic Park ligger i Helsinki sentrum, rett overfor den vakre parken. Rommene er innredet etter tre ulike fargeskjemaer med små overraskelser.

– Scandic Park Hotell tilbyr nå en totalt ny konseptuell opplevelse fra gjestene kommer ut av taxien og gjennom hele hotellet til rommene. Hotellets identitet reflekteres i materialvalg, møbler, belysning og vakre detaljer. Gjestene opplever diskrete referanser til parken og den omkringliggende naturen, sier Bronwynn Welsh, interiørarkitekt hos Doos Architects.

232 nyoppussede rom

Første fase av renovasjonen inkluderer resepsjon, parkeringsfasiliteter og 232 nyoppussede rom, som er over halvparten av hotellets kapasitet. I mars 2014 vil også konferansefasiliteter åpne - med plass til 500 gjester.

I mai 2014 vil den nye restauranten være klar. Siste fase av renoveringen vil dekke de siste rommene, og vil være klare for gjestebesøk i januar 2015.

Eiendommen Scandic Park ligger i eies av Pandox og entreprenøren er Consti.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS