Frogner House Hotel Norum

Frogner House utvider – åpner hotell

Frogner House utvider. 1. mars blir Hotel Norum, som Rica Hotels har drevet de siste årene, en del av porteføljen til Frogner House. Samtidig endres navnet på «kjeden» fra Frogner House Apartments til Frogner House Apartments & Hotel.

Publisert

Hotel Norum i Bygdøy Allé blir nå en del av Frogner House sin portefølje.

«Midt i Oslos beste bolig- og shoppingstrøk ligger den staselige gården Bygdøy allé 53. Hotellet har årelang tradisjon under navnet Norum Hotel, med sine legendariske torskemiddager med Bordeaux og sigar til kaffen», heter det på hjemmesiden til Frogner House.

Fra Rica Hotels til Frogner House

"

Frogner House Apartment & Hotel administreres fra Skovveien 8. (Foto: Morten Holt)

Det er snakk om et historisk hotell. Historien for Norum startet for om lag 100 år siden med pensjonatvirksomhet i liten utstrekning, men har over tid utviklet seg til et lite sjarmerende og intimt hotell – som de siste årene har gått under navnet Rica Hotel Bygdøy Allé.

Det er altså Rica Hotels som har stått for driften de siste årene.

Hotellet har 57 rom, og omsatte i 2012 for litt over 6,2 millioner kroner.

Beliggenheten passer som hånd i hanske for oss som samler på Oslos beste adresser. Det er også første gang vi tar inn på hotell, sier Arne Bertelsen, daglig leder i Frogner House Apartments & Hotel.

Home when you´re not

Nå overtar altså Frogner House som vertskap.

«Beliggenheten passer som hånd i hanske for oss som samler på Oslos beste adresser, når vi nå tar Bygdøy Allé inn i vårt konsept «Home when you´re not». Det er også første gang vi tar inn på hotell», heter det på hjemmesiden Frognerhouse.no.

Frogner House tar med seg hotellets besetning, en av dem er resepsjonisten, Elin Johansen Bækken (26).

– Dette blir utrolig spennende, og alle vi ansatte gleder oss veldig til å bli en del av Frogner House-konseptet, sier hun,

Klassisk og hjemmekoselig

"

Rica-hotellet i Bygdøy Allé blir en del av Frogner House 1. mars.

Og det av flere grunner; Johansen Bækken er spesielt glad i interiøret og den fantastiske stemningen de klarer å skape, med en kombinasjon av det klassiske og hjemmekoselige.

– For oss som står i resepsjonen blir det gøy å ha et så flott hotell å presentere, ikke minst vil dette bli et tilskudd til lokalmiljøet. Flere av våre stamgjester og naboer er veldig positive til Frogner House og gleder seg også til å få en ny restaurant, som kan gjøre området enda mer attraktivt.

Johansen Bækken tror at dette vil bli et flott supplement til Frogner House konseptet, som både vil benyttes av naboer og gjester. – Det er gøy at de tar tilbake Norum navnet og at de ønsker å bevare den originale særpreget på hotellet.

Se video som HSMAI har laget om Hotel Norum her

Frogner House

"

Frogner House driver før overtakelsen av Hotel Norum ni gårder i Oslo – med «hovedkontor» i Skovveien 8. Alle disse er apartmenthoteller.

Foruten det nye hotellet i Bygdøy Allé og hovedkontoret i Skovveien 8 (57 leiligheter), er Frogner House lokalisert i Ullevålsveien 1 (29 leiligheter), Frydenlundsgate 2 (40 leiligheter), Thereses gate 20 (16 leiligheter), Underhaugsveien 15 (53 leiligheter), Oscarsgate 86 (18 leiligheter), Parkveien 62C (21 leiligheter), Arbins gate 3 (29 leiligheter) og Odinsgate 16 (10 leiligheter).

Les mer på Frognerhouse.no

"
Powered by Labrador CMS