Hotel Sandnessjøen Restaurant

Kjedefritt hotell åpnes i Sandnessjøen

Førstkommende mandag, 27. januar, åpner Hotel Sandnessjøen sine dører, og destinasjonen som er i stor vekst, får dermed tilført sårt tiltrengt hotellkapasitet. Det kjedefrie hotellet får 84 rom med store vindusflater, som sørger for spektakulær utsikt enten over Alstenfjorden eller mot fjellkjeden De Syv Søstre.

Publisert

Restauranten på Hotel Sandnessjøen. (Foto: Hotellet)

Hotellet skal stå utenfor kjede, og driftsselskapet Hotel Sandnessjøen AS både eies og drives av Andreas Faaness som har en svært allsidig og tung bakgrunn fra ledende stillinger i hotellbransjen, bla fra Nordic Choice Hotels og Rezidor.

Hotel Sandnessjøen. (Foto: Booking.com)

Kjøkken «i restauranten»

– Vi har valgt å legge store ressurser i de faktorene som virkelig teller for våre gjester. Hos oss skal du oppleve et hotellopphold som er fleksibelt og av høy kvalitet i alle ledd. For å spisse vårt konsept, har vi bygd kjøkkenet så å si inn i restauranten, og som gjest vil du kunne ha dialog med kokken som produserer det du måtte ønske, så fremt råvarene er tilgjengelige sier hotelldirektør Andreas Faaness.

Personlig service

Cognachjørnet. (Foto: Hotellet)

«Hotel Sandnessjøen vil framstå effektivt og med svært høy grad av personlig service, der gjestenes individuelle behov vil bli vektlagt sterkt. Gjennom servicekonseptet #Godedager vil gjestene ha bla frokost og kveldsmat, skjortevask samt høyhastighets internett inkludert i prisen», heter det i en pressemelding.

Hotell for fremtiden

Rom på Hotel Sandnessjøen. (Foto: Hotellet)

– Her har vi bygd et hotell for fremtiden, og investert i løsninger som både sparer miljøet og som bidrar til å skape et godt innemiljø for våre gjester. Vi har valgt det prisbelønte og behovsstyrte Swegon Gold-anlegget for ventilasjon. Dette gir den beste inneluft, og tillater at hver enkelt gjest individuelt tilpasser den temperatur man ønsker. All belysning er LED, fellesområder er sensorstyrt for å spare miljø, sier Tomas Adrian på vegne av byggherre.

Hotellet er prosjektert og bygget av familien Adrian og deres selskap TBA Bygg.

I tillegg til dette vil det være møteromskapasitet til henholdsvis 16 og 30 personer.

Energiklasse A

Hotel Sandnessjøen har en tydelig miljøprofil og tilfredsstiller markedets strengeste miljøkrav.Det er lagt store ressurser i hotellets interiør, som er tegnet av Kåre Tønnesson AS, samt de tekniske løsningene, hvor man bla kan nevne 47 tommers LED TV`er som standard.

Du kan lese mer om hotellet på Hotel-sandnessjoen.no

Du kan også følge hotellet på Facebook

"
Powered by Labrador CMS