The Thief Oslo

The Thief – beste norske hotell

The Thief er kåret til Norges beste hotell av TripAdvisors lesere. Solstrand Hotel & Bad i Os, som er med i De Historiske Hotel & Spisesteder ble nummer to, mens kjedefrie Hotel Alexandra i Olden ble nummer tre. I kåringen av de 25 beste hoteller, endte hele 10 hoteller i Nordic Choice Hotels på topplisten.

Publisert

The Thief er kåret til landets beste hotell av TripAdvisor.

– Vi er svært stolte over så mange topplasseringer, spesielt ettersom dette er en brukergenerert kåring, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

TripAdvisor-merkede nettsteder utgjør alene det største reisefellesskapet i verden med mer enn 60 millioner unike besøkende per måned*, over 44 millioner medlemmer og over 125 millioner anmeldelser og kommentarer (kilde: TripAdvisor).

Åpning av mange nye hoteller

– Vi har hatt et par svært ekspansive år med åpning av mange nye hoteller, uten at dette på noen måte har gått ut over leveransen. En slik oppmerksomhet fra våre gjester er et bevis på nettopp dette, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, i en pressemelding fra kjeden.

The Thief mottok førsteplassen i kåringen. Hotellet er blant annet kjent for design og kunst, og har blitt førstevalget blant stjernene som er i Oslo. I tillegg er Clarion Collection-kjeden godt representert med hele seks hoteller blant de 25 beste. På listen over de reisendes favoritter, ligger også Comfort-kjedens spydspisshotell i Oslo, Comfort Hotel Grand Central.

Rica Hotels har seks hoteller på listen, mens Thon Hotels har to hoteller. Verdt å merke seg er det også at mange kjedefrie hoteller hevder seg på listen.

Vil være i toppsjiktet i alle segmenter

– Med stadig mer bevisste gjester, jobber vi hardt for å ligge i toppsjiktet i alle segmenter. Det er gledelig at The Thief topper lista, men det er like gledelig at et Comfort-hotell blir så høyt skattet. Ulike hoteller treffer ulike behov, og vi skal være selskapet som dekker samtlige behov, sier Petter A. Stordalen.

– Uavhengig av om lommeboka er stor eller ei, så skal vi ha et godt alternativ til våre gjester. Vi har et bredt spekter av konsepter og tilbyr overnatting, konferanser, fjell og sjø- så vel som storbyopplevelser til alle, sier Silseth.

Her er TripAdvisor-listen

Her er den komplette listen over Norges 25 beste hoteller – ifølge TripAdvisor

1) The Thief, Oslo

2) Solstrand Hotel & Bad, Os

3) Hotel Alexandra, Olden

4) Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo

5) Rica Park Hotel Stavcanger

6) Hotel Brosundet, Ålesund

7) Comfort Hotel Grand Central, Oslo

8) Saga Hotel, Oslo

9) Hotel Ullensvang, Lofthus

10) Dalen Hotel, Dalen

11) Rica Bakklandet Hotel, Trondheim

12) Clarion Collection Amanda, Haugesund

13) Lysebu, Oslo

14) Clarion Collection Hotel Tollboden, Drammen

15) Rica Hotel Grimstad

16) Clarion Hotel Stavanger

17) Rica Nidelven Hotel, Trondheim

18) Clarion Hotel Bergen Airport

19) Thon Hotel Kirkenes

20) Clarion Collection Havnekontoret, Bergen

21) Hotel Bristol, Oslo

22) Rica Airport Hotel Stavanger

23) Clarion Collection Hotel Atlantic, Sandefjord

24) Rica Holmenkollen Park Hotel

25) Clarion Collection Hotel Bastion, Oslo

Powered by Labrador CMS