Thon Hotel Bergen Airport_Restaurant_Lindbergh

Thon Hotel Bergen Airport i ny drakt

Etter en lang og omfattende byggeperiode er Thon Hotel Bergen Airport ferdig oppusset, og rede til å ønske gjester velkommen i nye og moderne lokaler.

Publisert

Fra ett av rommene på det nyrenoverte hotellet.

Thon Hotel Bergen Airport har brukt hele 2013 til en omfattende renovering av alle hotellets gjesterom, møterom, restaurant og uteområder. Hotellets lobby og Restaurant Lindbergh er bygget om og utvidet for å skape mer plass for gjestene.

Nye friske farger

Lobbyen på hotellet.

«Alle vinduer er skiftet, balansert ventilasjon installert og bedre belysning bidrar til et betydelig bedre inneklima. Det er lagt vekt på å skape en hyggelig og imøtekommende atmosfære ved hotellet. Interiøret er spennende og fargene er friske. Hovedfargene som er gjennomgående ved hotellet er limegrønt, orange og rosa», heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Utvidet restaurantkapasitet

Restaurant Lindbergh.

Hotellets restaurant, Restaurant Lindbergh, har fått utvidet sin kapasitet, og har fått et flott uteområde som gjestene kan benytte en fin sommerdag.

Hotellet legger vekt på lokal mat og drikke og har allerede et godt innarbeidet navn hva konfirmasjoner, årsdager og representasjoner angår.

– Det er stor stas for oss å kunne ta imot gjester til nytt hotell. Vi som vært med under prosessen og har sett hvordan hotellet steg for steg har forandret seg, har gledet oss veldig til å vise frem det moderne kurs- og konferansehotellet vi har i dag, sier Siren Dale Steffensen, hotelldirektør på Thon Hotel Bergen Airport.

Største Thon-hotellet i Hordaland

– Vårt største hotell i Hordaland har nå en helhetlig og frisk fremtoning etter renoveringen. Jeg er veldig glad for den helhetlige jobben som designansvarlig og interiørarkitekten gjør på alle kjedens renoveringsprosjekter, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen er Sissel Berdal Haga, og ansvarlig interiørarkitekt er MNIL Trond Ramsøskar.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS