Thon Hotel Sandven Businessrom

Thon Hotel Sandven i nye farger

Thon Hotel Sandven i Norheimsund, som har eksistert siden 1857, er endelig ferdig renovert, etter en omfattende renovering i 2013. Hotellet har samtidig utvidet fra 31 til 102 gjesterom, nye konferansefasiliteter og større fellesarealer.

Publisert

Nye og friske farger på de renoverte rommene på Thon Hotel Sandven.

Thon Hotel Sandven har to nye fløyer. Den ene delen har 25 leiligheter, som har utsikt mot Folgefonna og Hardangerfjorden. Den andre delen har 46 hotellrom og tre konferansesaler

Friske farger

På hotellets nye rom er interiøret holdt i friske vårlige farger. I de eldre delene av hotellet har man etterstrebet å beholde den originale stilen. Spisesalen er original, men har fått oppgradert buffet og hotellet kan skilte med helt nytt kjøkken. Hotellet har fokus på å servere mat med lokale råvarer.

Kommunen har laget en fin promenade fra hotellet og bort til Fartøyvernsenteret, som er verdt et besøk.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen er Sissel Berdal Haga, og ansvarlig interiørarkitekt er MNIL Trond Ramsøskar.

Nygammelt og flott

Spisesalen på Thon Hotel Sandven i Norheimsund.

– Vi gleder oss veldig til å ønske nye og gamle gjester velkommen til et «nygammelt» og flott hotell. Thon Hotel Sandven er for meg et bevis på en vellykket renovering og utvikling av et ærverdig hotell, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, og fortsetter.

– Dette er en perle av et hotell som jeg er stolt av. Jeg er veldig glad for den helhetlige jobben som designansvarlig og interiørarkitekten gjør på alle kjedens renoveringsprosjekter.

Thon Hotel Sandven ligger i Norheimsund.

Fem Thon-hoteller i Hordaland

Thon Hotel Sandven ligger ved Hardangerfjorden i Norheimsund sentrum, om lag en times biltur fra Bergen.

Thon Hotels har i tillegg til Thon Hotel Sandven ytterligere fire hoteller i Hordaland, alle i Bergen; Thon Hotel Bergen Airport, Thon Hotel Rosenkrantz, Thon Hotel Bergen Brygge og Thon Hotel Bristol Bergen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS