Scandic Jamie Oliver og Morten Malting2

Utvider samarbeidet med Jamie Oliver

Samarbeidet mellom Jamie Oliver og Scandic utvides høsten 2014 når den første Jamie’s Italian-restauranten åpnes i Norden. Den første restauranten åpner i Scandic Anglais, i sentrum av Stockholm, og snart ventes den første Oliver-restauranten også i Norge.

Publisert

Jamie Oliver, og Morten Malting, direktør for Food & Beverage i Scandic Hotels Norge.

Jamie`s Italian har allerede opparbeidet seg tusenvis av tilhengere, gjennom å skape italienskinspirerte nabolagsrestauranter, hvor gjestene kan slappe av, dele og nyte hverandres selskap. Restaurantene er designet for å være rimelige og tilgjengelige, og et sted hvor alle føler seg velkommen.

Konseptet er basert på enkel italiensk mat gjennom å benytte gode råvarer. Alt som produseres i Jamie`s Italian skal være sunt og bærekraftig.

– Episk, sier Oliver

– Vi har jobbet med folkene i Scandic i snart fem år med en lang rekke prosjekter, og jeg er svært opprømt over å kunne samarbeide med dem om laseringen av Jamie`s Italian i Norden. Det er fantastisk å kunne jobbe med et så kreativt, innovativt og profesjonelt team, og jeg klarer nesten ikke å vente med å se resultatet når vi åpner den første restauranten i Stockholm. Det blir episk, sier Jamie Oliver.

Jamie`s Italian åpnet sin første restaurant i England i 2008, og har etter hvert bredt seg til blant annet Australia, Russland, Singapore og Tyrkia. Selv om Scandic og Jamie`s Italian vil ekspandere videre i Norden er fokuset først og fremst på den første restauranten i Stockholm.

Stolte i Scandic

– Vår ambisjon er alltid å utvide vårt tilbud og tilby ekstraordinære tjenester til våre gjester. Som en del av denne ambisjonen ønsker vi å fokusere ytterligere på våre restauranter og barer, og å skape mer inspirerende opplevelser. Derfor arbeider vi med de som deler vårt engasjement rundt kvalitet, service og verdier. Vi er spesielt stolte over partnerskapet og fremtidsplanene vi har med Jamie`s Italian, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic Hotels.

Scandics samarbeid med Jamie Oliver startet i 2009, og siden den gang har Scandics gjester kunnet velge retter fra en meny som har vært utviklet og sammensatt av Jamie Oliver og Scandics Food & Beverage team.

Snart til Norge

Partnerskapet med Jamie`s Italian vil på sikt trolig også resultere i etableringer i det norske markedet.

– Hvor raskt og i hvilke markeder de neste restaurantene vil bli etablert er for tidlig å si noe om, men det er ingen hemmelighet at vi også i Norge har stor tro på konseptet og partnerskapet med Jamie`s Italian. Det blir imidlertid viktig å hente erfaringer fra den første etableringen i Stockholm før vi konkretiserer de norske planene, sier direktør for Food & Beverage, Morten Malting, i Scandic Norge.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS