Best Western Skandinavia1
Best Western Skandinavia1

Best Western slår seg sammen i Skandinavia

Best Western-organisasjonene i Norge, Sverige og Danmark slår seg sammen, og vil fra 1. januar 2015 være en felles organisasjon under navnet Best Western Scandinavia.

Publisert

Best Western-hotellet på Karl Johans gate i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Med drøyt 130 hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Island vil kjeden få en helt annen styrke i markedet, og vil kunne møte konkurransen fra de andre store hotellkjedene på en mye sterkere måte.

Sterkere organisasjon

– For medlemshotellene i Norge vil Best Western Scandinavia bety flere og sterkere ressurser til salg-, markedsføring- og teknologitjenester, og vi ser fram til å være en del av en sterk skandinavisk Best Western-organisasjon, sier Hege Ramm, som vil være country manager for Best Western i Norge fra 2015.

Hovedkontor i Sverige

Hege Ramm (midten), Søren Nystrøm og Johan Kukacka skal lede Best Western Scandinavia i de tre nordiske landene. (Foto: Best Western)

Hovedkontoret til Best Western Scandinavia vil ligge i Stockholm, ledet av Johan Kukacka, CEO.

Det vil være lokale landskontorer i Oslo og København, ledet av henholdsvis Hege Ramm og Søren Nystrøm.

Utvikle merkevaren i de skandinaviske landene

«Best Western er hotellene med personlig eierskap og drift, og kjennskap til de lokale markedene. Samtidig er Best Western en sterk internasjonal merkevare som bidrar til mye internasjonal trafikk til hotellene. Som en samlet skandinavisk organisasjon vil kjeden styrke sin gjennomslagskraft og utvikle merkevaren i de skandinaviske landene gjennom økte ressurser og kompetanse», heter det i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS