The Thief Spa Oslos første hamam

Beste Spa Boutique Hotel i Europa

The Thief vant prisen «Europe’s Best Spa Boutique Hotel» under World Boutique Hotel Awards 2014. Juryen menerdu ikke finner bedre hamam på denne siden av Middelhavet.

Publisert

Beste hamam på denne siden av Middelhavet! mener juryen om Thief Spa.

I sterk konkurranse med ledende, europeiske boutique-hoteller, gikk The Thief av med seieren i kategorien «Europe’s Best Spa Boutique Hotel» under World Boutique Hotel Awards 2014 i London.

Thief Spa.

Juryen var full av lovord i sin omtale av hotellet.

Thief Spa.

Kunst- og designhotell i særklasse

– The Thief er et kunst- og designhotell i særklasse. Samspillet mellom kunsten, omgivelsene og opplevelsene på hotellet setter deg som gjest i en helt spesiell stemning. Hotelloppholdet krones med et besøk i Thief SPA, hvor spa-ritualer fra tyrkisk Hamam, marokkansk Rhassoul og tysk Aufguss gir den ypperste kur mot stress og hverdag. Du finner ikke bedre hamam-opplevelse på denne siden av Middelhavet, sier juryleder Edward Gabbi.

Blant de beste spa i verden

Spasjef Anette Ose sammen med hotelldirektør på The Thief, Jarle Moen under prisutdelingen.

Spasjef Anette Ose var til stede og mottok prisen under utdelingen i London.

– Prisen er en fantastisk anerkjennelse for The Thief og Thief SPA, og vi er svært glade for den positive omtalen fra juryen. Esquire Magazine plasserte oss også nylig på sin liste over de beste spa i verden, denne gangen rettet mot menn. Priser er morsomt å ta med seg i arbeidet, samtidig er tilbakemeldingene vi mottar fra gjestene hver eneste dag de aller viktigste for oss. Vår mest verdifulle jury, sier Ose.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS