Tincan Restaurant boksmat

I denne restauranten får du bare boksmat

Tincan er et uvanlig restaurantkonsept i Upper James Street i Soho i London. Her serveres kun boksmat. Men det er ikke hvilken som helst hermetikk som tilbys i restauranten. Du får kun den best konserverte sjømaten i verden.

Publisert

I denne restauranten, Tincan i Soho i England, serveres det kun boksmat.

Da arkitektene AL_A skulle designe et nytt kultursenter i Lisboa i Poprtugal oppdaget de en svært liten, men livlig restaurant, som serverte kun konservert sjømat.

Det som startet som en helt vanlig lunch, ble plutselig til en idé – og et nytt prosjekt.

Opphøyer hermetikkboksen

"

Hermetikkboksen i sentrum på restauranten Tincan i Soho i London.

Tincan opphøyer hermetikkboksen til noe ettertraktet, i et hipt, urbant miljø designet av AL_A. Det finnes 30 ulike hermetiske bokser å velge fra, alle fylt med sjømat.

Det er også mulig å kjøpe med seg en boks dersom man ønsker å ta med seg smaksopplevelsen hjem.

Restaurant uten kjøkken

Idéen er veldig tiltalende: En restaurant uten kjøkken, men med de beste konserverte delikatessene fra havet, sunne måltider og et grafisk tiltalende miljø – med hermetikkboksen i sentrum.

Kullsort Corian

Materialet som dominerer den lille pop-up-restaurantens innredning er komposittmaterialet DuPont Corian. Eksempelvis veggene, som har blitt skreddersydde med små plugger for å kunne henge opp en vakker variasjon av boksdesign fra hele verden.

Til og med den blanke baren er produsert i Corian, og der har man i tillegg integrert trådløs ladeteknologi, noe som gjør det mulig å lade sin smarttelefon direkte på bardisken.

Fargekombinasjoner

Fargen som har blitt brukt er DuPont Corians Deep Nocturne, en intensiv kullsort tone som skaper en effektfull kontrast til de fargerike boksene.

– Vi har brukt Corians intensivt svarte farge for å skape en dramatisk bakgrunn til den sterke ikonografien på boksene, sier AL_A’s direktør Max Arrocet.

– DuPont er svært glade for å kunne støtte dette unike og spennende prosjektet midt i hjertet av London, og atter en gang få muligheten til å samarbeide med arkitekter på AL_A’s nivå, sier Maurizio Solaro, markedssjef for DuPont Corian i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS