Park Inn Cape Town Newlands Sør-Afrika

Nytt Park Inn by Radisson i Cape Town

Carlson Rezidor Hotel Group har åpnet Park Inn by Radisson Cape Town Newlands i Sør-Afrika. Hotellet har 122 rom, og ligger ved foten av Table Mountain, et fremtredende landemerke med utsikt over Cape Town.

Publisert


Cape Town, også kalt Mother City, er hjem blant annet Table Mountain, gylne strender og bugnende vinmarker. Byen er den nest mest folkerike i Sør-Afrika, etter Johannesburg. Det er lett å bli forelsket i denne byen, hvor moder natur virkelig har overgått seg selv. Park Inn by Radisson Cape Town Newlands ligger bare 10 kilometer fra Cape Town sentrum, og de fantastiske stedene i både Newlands og Cape Town er lett tilgjengelig med offentlig transport.

Smart Meetings & Events

– Foruten en moderne utførelse, har hotellet også et fullt utstyrt treningsstudio, en moderne bar og restaurant, utendørs terrasse og utendørs svømmebasseng som er laget for å trekke arbeidsbier ut av hotellrommet og inn i fellesarealene, forteller hotelldirektør Clinton Thom.

Park Inn by Radisson Cape Town Newlands tar med seg det nye Smart Meetings & Events-konseptet til Sør-Afrika.

– Vi tilbyr konsekvent tilkobling, valgfrihet og moderne forretningsfunksjoner. Smart Meetings & Events er designet for å levere riktig mat, drikke, konferanselokaler og teknologi til støtte for våre gjester, forklarer Thom.

Det høyteknologiske konferanserommet kan romme opptil 163 delegater og er utstyrt med alle moderne konferanse fasiliteter.

Tilrettelagt for alle mennesker

For å vise sitt samfunnsengasjement og ansvar har Park Inn by Radisson Cape Town Newlands, inngått ett samarbeid med Deaf Federation of South Africa (DEAFSA). Hotellet legger stor vekt på å være tilrettelagt for alle mennesker og tilbyr blant annet fem rullestolvennlige rom og en rekke rullstolramper. Hotellet har også 30 % døve ansatte, i roller både foran og bak resepsjonen.

Vi håper å se andre hotellkjeder som følger vårt eksempel, og støtter talentutvikling i hotellbransjen, uavhengig av fysiske begrensninger, sier Thom.

1400 rom i Sør-Afrika

– Etter denne hotellåpningen har vi nå en portefølje på sju hoteller med 1400 rom i drift i Sør-Afrika. Dette signaliserer vår forpliktelse til vekst på det afrikanske kontinentet, sier Wolfgang M. Neumann, president & CEO i Rezidor Hotel Group.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS