Best Western Vib

Best Western med nytt hotellkonsept

Best Western lanserer et helt nytt hotellkonsept, Vib (uttales Vibe). Det er er nytt urbant boutique-hotellkonsept der søkelyset er satt på stil, teknologi og engasjement. I samme åndedrag lanserer Best Western BW Premier Collection.

Publisert

Best Westerns nyeste hotelltilbud, Vib er et teknologidrevet hotellkonsept, laget for å møte etterspørselen til dagens reisende som alltid er online.

Vib, som er en forkortelse av «Vibrant», er en hotellprototype laget for det urbane markedet. Det kompakte konseptet vil være kostnadseffektivt å bygge og drive, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for eiere og utviklere.

Moderne hotell

Vib-hotellene skal ha et levende og modene design. (Illustrasjon: Best Western)

Vib-konseptet har et levende og moderne design med søkelys på komfort, teknologi og sosialt engasjement. Hotellene vil ha store, interaktive fellesarealer med lokalt tilsnitt, i tillegg til komfortable og stilige gjesterom.

Gjester vil finne USB-porter og strømuttak for elektronikk, en mediavegg med skreddersydd innhold i lobbyen, smart-TV på hotellrommet til streaming av filmer og annet digitalt innhold, og LED-belysning over hele hotellet.

Slik vi leser det vil altså Vib i store trekk følge konsepter som citizenM og HTlL.

Vib

· Mat- og drikke tilbud av høy kvalitet, lett å ta med

· En bar med koselig peis hvor gjestene kan slappe av og føle seg som hjemme

· En romslig Zen sone over lobbyen for avkopling

· Spillestasjoner med stilige og komfortable sitteplasser

· 24/7 treningssenter

· Moderne arbeidsplasser i alle hotellrom

For å få en bedre helhetsfølelse av hva Vib kommer til å tilby, se video av konseptet her

BW Premier Collection

I tillegg til Vib, lanserer Best Western International også et soft brand, BW Premier Collection

BW Premier Collection er Best Westerns første soft brand tilbud som vil bestå av nøye utvalgte høykvalitetshoteller i primære markeder over hele verden. Disse hotellene vil ikke være offisielle Best Western medlemshoteller, men de vil være presentert og kan bookes på Best Westerns hjemmeside. Gjestene vil også kunne tjene og bruke Best Western Rewards poeng på alle BW Premier Collection hoteller.

Grep for å møte de «nye» reisende

"

Slik ser Best Western for seg et Vib-rom. (Illustrasjon: Best Western)

– Vi ser at kravene og ønskene til dagens reisende utvikler seg, og det er vår jobb å følge denne utviklingen. Lanseringen av Vib og BW Premier Collection er et viktig grep for å møte de økende og skiftende kravene til våre gjester og andre reisende. Disse to nye konseptene gjør at vi vil nå helt nye kundegrupper samtidig som vi beholder og viderefører den service og gjestfrihet alle forventer seg av Best Western. sier David Kong, President og CEO i Best Western International.

Følg gjerne Horeca/Horecanytt.no på Facebook!

"
Powered by Labrador CMS