Carlson Rezidor Dubai PI Jumeirah Pool

Carlson Rezidor bygger mer i Dubai

Carlson Rezidor lanserer et nytt Park Inn by Radisson-hotell i Dubai. Park Inn by Radisson Residence Dubai Jumeirah Village Triangle skal åpnes i andre kvartal av 2017. Eiendommen vil få 261 leiligheter fordelt over 29 etasjer.

Publisert

Med dette er Carlson Rezidors portefølje i Dubai 14 hoteller med rundt 3300 rom i drift og under utvikling.

– Dubai er fortsatt et av våre viktigste markeder i Midt-Østen. Landet presterer på høyt nivå og er under full opprustning frem mot store arrangementer som World Expo 2020, som ytterligere vil drive etterspørselen etter internasjonale hotellopplevelser, sier Wolfgang M. Neumann, President & CEO i Rezidor.

Carlson Rezidor bygger anlegget sammen med partner Aqua Properties.

– Blir en suksess

– Vi er glade for å inngå et samarbeid med Rezidor, som har lang erfaring og internasjonal ekspertise. Deres vekst i De forente arabiske emirater vil sikre suksess for dette nye prosjektet. Undertegningen av den nye eiendommen i Dubai er begynnelsen på ett progressivt partnerskap, og vi ser frem til å levere den beste kvaliteten i design og bygg, sier Ali Tumbi, administrerende direktør i Aqua Properties.

Strategisk beliggenhet

Park Inn by Radisson Residence Dubai Jumeirah Village Triangle vil få en strategisk beliggenhet ved Sheikh Mohammad bin Zayed Road, noe som åpner for enkel tilgang til alle viktige områder av byen.

Hotellet vil være 29 etasjer høyt, bestående 261 ett og to roms leiligheter. Gjestene vil dra nytte av en moderne atmosfære og state-of-the-art fasiliteter, inkludert utendørsbasseng, treningssenter og et møterom som møter de fleste formål. Spisesteder vil omfatte en all-day restaurant, lobby lounge og en gourmetkjeller.

Mellomklassen

Park Inn by Radisson er Carlson Rezidors kjernemerke i mellomprisklassen. Konsernet jobber fortiden med og reposisjonere Park Inn by Radisson som et ungt, dynamisk og fargerikt alternativ, rettet mot de voksende segment av Gen X og Gen Y klientellet. Basert på de tre sterke pilareneChoice – Connectivity – Controlvil Park Inn by Radisson tilby en varm velkomst, og et personlig og problemfritt opphold, samt innovative tjenester for forretnings- og fritidsreisende.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS