Frogner House Hotel Norum
Frogner House Hotel Norum

Hotel Norum blir leilighetshotell

15. november sjekker de ut av Frogner House Hotel Norum, for så å satse på det de kan best – å gi deg følelsen av å være hjemme, når du er langt borte. Bygget skal nå totalrenoveres og oppgraderes med 63 leiligheter. – Vi ønsker å være tro mot konseptet vår, et konsept vi kan, sier daglig leder i Frogner House Apartments, Arne Bertelsen.

Publisert

– Vi satser mer enn noen gang. Folk har virkelig fått øyne opp for konseptet vårt, og derfor ønsker vi å utvide. Da renoveringen av Frogner House Hotel Norum ble et faktum, tok vi en vurdering der vi bestemte oss for å være tro mot apartments – et konsept vi er veldig gode på, sier daglig leder i Frogner House Apartments, Arne Bertelsen.

Stenges et halvår

Den staselige gården i Bygdøy allé 53 er én av flere fasjonable adresse i samlingen til Frogner House.

Lørdag 15. november stenger Frogner House Hotel Norum dørene, får så å åpne igjen våren 2015.

«Da i ny og flottere drakt, og tydelig Frogner House ånd. Bygget skal nemlig totalrenoveres og oppgraderes med 63 leiligheter. I tråd med resten av konseptet, vil du finne intime og koselige hjem med delikat interiør i et vakkert nærmiljø. Et sted det er lett å trives», heter det i en pressemelding.

Personlig atmosfære

«Frogner House har gjort noe med hotellforbannelsen. Tanken er at en perfekt kveld ikke er å spise på restaurant i en ny by alene. Du skal slippe å avslutte kvelden på et upersonlig hotellrom med vinduslås og minibar. Den moderne forretningsreisende vil slappe av hjemme, skype med familien, og kanskje fortsette arbeidet i fredelige omgivelser. Forholdene skal legges til rette slik at du kan velge en leilighet der skuldrene kan senkes i et miljø du trives i. Et miljø du kan kalle hjemme», heter det videre i meldingen.

Økende apartments-trend

– Vi ser at apartments puster hotellnæringen i ryggen. Overnattingstrenden har endret seg. Fem prosent av overnattingen internasjonalt skjer via apartments, og trenden vil øke her også, mener Bertelsen.

Frogner House har leiligheter i rolige Oscarsgate og Underhaugsveien, i Arbinsgate med Slottet som nærmeste nabo, samt i hippe og fjonge Skovveien for å nevne noen. Sistnevnte er flaggbygården. Det var her eventyret startet, og det er her du finner resepsjonen som er bemannet av behjelpelige ansatte døgnet rundt.

– Vi opplever at den typiske hotellgjesten som reiser mye, ønsker å bo privat og hjemmekoselig. Hyggelig, men lettvint og det kan vi tilby, avslutter Bertelsen.

Her kan du lese hva vi skrev da Frogner House overtok Hotel Norum i januar i år.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS