Nespresso Sandvika1
Nespresso Sandvika1

Nespresso åpner i Sandvika

I dag, fredag 24. okptober, åpner dørene hos Nespresso Boutique på Sandvika Storsenter. Nespresso-sjef Geir Kronbæck har høye forventninger til den første butikken på et norsk kjøpesenter.

Publisert

Edita Sharman er butikksjef for nyåpnede Nespresso-Boutique Sandvika.

– Sandvika Storsenter har svært sentral beliggenhet, og en kundestrøm fra hele vestregionen. Vi har opplevd et stort påtrykk fra kunder om å etablere oss i området, og endelig kan vi tilby Nespresso Club-medlemmer vest for Oslo en egen Boutique, sier norgessjef i Nespresso Geir Kronbæck.

Sandvika Storsenter får Norges fjerde Nespresso Boutique. Konseptet finnes allerede i Stavanger, Oslo og Bergen. – Nespresso Boutique på Eger i Oslo vil forbli den største, men vi har ambisjoner om at salget i Sandvika skal kunne overgå Bergen og Stavanger, sier Kronbæck.

Stor interesse for pop up-butikk

Senterdirektør for Sandvika Storsenter, Kathrine S. Ingerø, ønsker varmt velkommen til Geir Kronbæck, Norge-sjef for Nespresso.

Nespresso har allerede testet interessen i bærumsområdet, med en egen pop up-butikk på Sandvika Storsenter i ett år. Nå legges den midlertidige butikken ned, til fordel for større og permanente lokaler.

– Vi gleder oss over at Nespresso Boutique åpner, og at de har valgt Sandvika Storsenter som sin første kjøpesenteretablering. Pop up-butikken vi har hatt på senteret har vært en ubetinget suksess, vi har derfor høye forventninger til nyetableringen, sier senterdirektør på Sandvika Storsenter, Kathrine S. Ingerø.

Sandvika Storsenter er tidligere kåret til både «Årets kjøpesenter i Norge» og «Nordens beste kjøpesenter».

17 ansatte

Butikksjef for Nespresso Boutique Sandvika er Edita Sharman, som får syv heltidsansatte og ti deltidsansatte. Alle ansatte må gjennom omfattende smakskursing for å jobbe med kaffeanbefalinger i butikken.

Nespresso Boutique Sandvika selger kaffekapsler, kaffemaskiner og tilbehør som kopper og glass. Lokalene er 102 kvadratmeter, og ligger ved siden av parfymeriet Fredrik & Louisa.

Nestlé Nespresso SA

Nestlé Nespresso SA er pioneren og referansen til porsjonskaffe av høyeste kvalitet. Nespresso, med hovedkontor i Lausanne i Sveits, opererer i nesten 60 land og har over 9500 ansatte. I 2013 besto det globale butikknettverket av over 320 Nespresso-boutiques.

Les mer på Nestle-nespresso.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS