Radisson Blu Lillehammer Shiona Law

Radisson Blu ble rosa

Radisson Blu Lillehammer Hotel vil lyssette hele hotellet og hagen i forbindelse med markering av Rosa sløyfe-aksjonen.

Publisert

Hotelldirektør Shiona Law foran det rosa Radisson Blu-hotellet på Lillehammer.

Onsdag 1. oktober klokka 20 ble hele fasaden av hotellet og trærne i hagen lyssatt. Lillehammers Ordfører, Espen Granberg Johnsen, foretok selve tenningen. På hotellets to tårn vil logoen med den rosa sløyfen være godt synlig. Lillehammer Guttemusikks Veterankorps kommer også for å spille under tenningen. Hotellet håper at flest mulig tar turen opp til gårdsplassen vår for å få med seg tenningen.

– Gi vår oppmerksomhet

– De aller fleste av oss kjenner noen som er rammet av kreft og ser hvordan dette tærer på både den som er rammet, men også de nærmeste. Dette er vår måte å gi oppmerksomhet til denne viktige saken, og som kvinne er jeg spesielt opptatt av brystkreft, sier administrerende direktør ved hotellet, Shiona Law.

Informasjon på rommene

I tillegg til å lyssette et så stort bygg, legger hotellet ut informasjon på rommene og i resepsjonen slik at gjestene kan få informasjon om brystkreft og kampanjen som pågår hele oktober. 1. oktober og hver lørdag gjennom måneden vil brystkreftforeningen har stand i lobbyen for de som ønsker å møte dem.

Dette er et samarbeid med den lokale kreftforening i innlandet.

Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse for å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, samt å støtte brystkreftforskning.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS