Fazer Wilberg foto Øyvind Haug

Samler alle serveringssteder under merkenavnet Wilberg

Høsten 2013 kjøpte Fazer Food Services AS selskapene Wilberg AS, Maestro F&B AS og Holmedals Kantineservice AS. Etter en vurdering er det nå besluttet å samle alle serveringsstedene under merkenavnet Wilberg.

Publisert

Fazer samler alle serveringssteder under merkenavnet Wilberg. (Illustrasjonsfoto: Øyvind Haug)

Endring av konseptnavn på serveringsstedene vil skje fortløpende, og Filipstad personalrestaurant var det første serveringsstedet som endret merkenavn.

«Våre kunder vil fremdeles forholde seg til samme kontaktpersoner og Fazer Food Services AS som selskap ved eventuelle kontraktspørsmål», presiseres det i en pressemelding.

Foto: Øyvind Haug

Tilpasset de ulike markedene

«Wilberg representerer et merkenavn som utelukkende er kjent for sin leveranse av mat og drikke, det er rendyrket, står for høy fagkompetanse, gode måltidsløsninger, høy integritet og har en lang norsk tradisjonsbundet historie. Vi vet at våre kunder ønsker et nært forhold til sin leverandør, de ønsker lokale tilpasninger og skreddersøm etter deres behov. Vi benytter lokale råvarer, beslutningene tas lokalt i nærheten av kunden, samt at vi leverer et norsk konsept tilpasset det norske markedet i tråd med våre kunders og morgendagens etterspørsel. Dette vil også gi oss mulighet til å skape flere ulike serveringskonsepter tilpasset de ulike markedene, slik at vi kan bli enda mer fleksible og etterleve våre eksisterende og nye kunders behov og ønsker», heter det i pressemeldingen.

Bakgrunn for beslutningen om et felles merkenavn

Foto: Øyvind Haug

Fazer Food Services AS har etter oppkjøpet av Skandinavisk Mat Invest AS benyttet flere merkenavn – Fazer, Wilberg og Holmedals. De er etablerte og tydelige merkevarer, men dog likevel med ulike egenskaper og geografisk styrke.

For den umiddelbare konkurransekraft og videre vekst i det norske markedet er det i første omgang behov for å forene dagens drift innenfor en merkevare, dette for å sikre en vellykket integrasjon, en effektiv drift samt ikke minst et tydelig budskap innenfor Fazers markedssegment.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS