HSMAI møte og eventbørsen
HSMAI møte og eventbørsen

Retter søkelyset på events

Reiselivet styrker sitt søkelys på event, og etablerer et Advisory Board for Event. Torsdag 29. januar arrangeres Møte- og Eventbørsen på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo, der blant andre Julius Solaris, Bente Bratland Holm og Dag Vidar Hanstad er innledere.

Publisert

– Vi ønsker å bygge oss opp som hotell- og reiselivsnæringens viktigste møteplass for markedskommunikasjon, der events kommer mer i fokus, forteller HSMAIs administrerende direktør Ingunn Hofseth.

Ingunn Hofseth.

Advisory Board

I den forbindelse vil HSMAI i neste uke presentere et slagkraftig Advisory Board for denne eventsatsningen. Hele 20 personer, fra kommunikasjonsbransjen, reklamebyråer, eventbyråer, hoteller og flyselskap, har takket ja til å jobbe sammen med HSMAI for å nå målsettingene.

HSMAI har som mål at Møte- og Eventbørsen skal bli landets samlende og viktigste arena for evententusiaster, samt kjøpere og tilbydere av kurs- og konferansetjenester, både for næringslivet og for byråer. I høst arrangerte HSMAI EventPrisene, og vil gjenta suksessen høsten 2015.

Rune Bjerke.

Profesjonalisering av eventbransjen

Juryleder for HSMAI EventPrisene i fjor var Rune Bjerke, førsteamanuensis og faglig leder for eventutdanningen på Markedshøyskolen i Oslo. Han vil også være juryleder for HSMAI EventPrisene til høsten.

– For oss er det en målsetting å bidra til en profesjonalisering av eventbransjen, sier Rune Bjerke.

Oslo satser på events

Oslos reiselivsdirektør Bente Holm.

Oslos reiselivsdirektør Bente Holm kommer til å redegjøre for sine visjonære planer for hovedstaden.

Holm og VisitOslo mener det events og arrangementer må tillegges langt større oppmerksomhet, for å skape lønnsomhet i reiselivet i Oslo, og inviterer dem som vil med på reisen.

Dag Vidar Hanstad.

Førsteamanuensis og tidligere journalist Dag Vidar Hanstad ved Seksjon for kultur og samfunn ved Norges Idrettshøgskole, er aktuell med boken «Arrangementledelse», og tar for seg hele arrangementssyklusen, fra initiativ og planlegging via gjennomføring og evaluering. Det blir også åpen markedsplass, og kundemøter etter speed-dating-prinsippet.

Julius Solaris.

Møteplass

Her møtes kjøpere og leverandører av tradisjonelle reiselivstjenester, som nå også omfatter eventbransjen. Vi gleder oss også stort til å møte Julius Solaris (t.h.), som regnes som internasjonal guru på trender innen events.

Dagen avsluttes med reiselivsnæringens Oscar-utdeling – HSMAI-prisene, der kåringen av «Årets Reiselivsmarkedsfører», og vinnerne innen en rekke markedsførings-kategorier kåres, med kjente artister, konferansier, treretters middag og mingling.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS