Storkjøkkensenteret Berg og Dahl
Storkjøkkensenteret Berg og Dahl

Berg & Dahl AS blir Oslo Storkjøkkensenter

Berg & Dahl AS går inn i Storkjøkkensenter-kjeden, og blir til Oslo Storkjøkkensenter. De vil med dette bli ett av foreløpig 10 storkjøkkensentre som er spredt over hele landet, og som er blitt den største kjeden av sitt slag i Norge.

Publisert

Eier av Berg & Dahl AS, Knut Berg (fra venstre), daglig leder i Storkjøkkensenteret AS, Lars Harby og salgssjef i Berg & Dahl AS, Gunvald Johansen.

Berg & Dahl AS har sin historie helt tilbake til 1934 og er i dag en betydelig aktør i storkjøkkenmarkedet.

Selskapet har også sin styrke innenfor interiør, noe som bidrar til spennende totalleveranser helt fra vareinnleveringen til gjestens bord.

Oslo Storkjøkkensenter vil i hovedsak fokusere på Oslo/Akershus, Buskerud, Vestfold og Telemark. Det vil bli et tett samarbeid med Drammen Storkjøkkensenter, som betjener deler av distriktet i dag.

Sammen vil de styrke sitt engasjement i hele regionen.

I nærheten av kundene

Salgssjef Gunvald Johansen og eier av Berg & Dahl, Knut Berg gleder seg til å bli en viktig deltaker i et landsdekkende nett av dyktige leverandører.

– På denne måten sikrer vi gode produsenter og leverandøravtaler, og kan gi sine kunder et landsdekkende tilbud også på service og oppfølging, sier de.

– Hele tanken bak Storkjøkkensenteret er å være i nærheten av der kundene er uansett hvor i landet de befinner seg. Det er leverandøren med best service og oppfølging sammen med dyktige fagfolk som vil vinne kampen om kundene, sier daglig leder for Storkjøkkensenteret AS, Lars Harby, som naturlig nok er godt fornøyd med å få Berg & Dahl med på laget.

Electrolux-avtale

– Dette var en lykkelig konsekvens etter at Storkjøkkensenteret AS signerte en eksklusiv landsdekkende avtale med Electrolux Professional Food Service. Alle parter ønsket seg dette og da ble forhandlingene bare gøy, sier Harby i en pressemelding.

Les også: Storkjøkkensenteret AS og Electrolux Professional Food Service går inn i et sensasjonelt samarbeid

Berg & Dahl AS endrer navn til Oslo Storkjøkkensenter, og vil også endre sin profil i tråd med kjeden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS