Comfort Hotel Grand Central - Business Hotel of the Year PM
Comfort Hotel Grand Central - Business Hotel of the Year PM

Fikk pris som beste hotell for forretningsreisende

Ifølge magasinet Business Destinations er Comfort Hotel Grand Central i Oslo Norges beste hotell for forretningsreisende i 2015. – Alt dette er våre ansattes fortjeneste, sier hotelldirektør Robert Holan.

Publisert

– Alt dette er våre ansattes fortjeneste, sier hotelldirektør Robert Holan, her foran med diplomet fra Business Destinations.

– Da jeg fikk nyheten om at vi er Business Hotel of the Year, ble jeg så utrolig glad. Tenk å kunne fortelle det fantastiske crewet på Comfort Hotel Grand Central at arbeidet deres blir lagt merke til – ikke bare i Norge, men også internasjonalt. Ja, vi har god beliggenhet og flotte lokaler, men når alt kommer til alt er dette medarbeidernes fortjeneste, sier Robert Holan, hotelldirektør ved Comfort Hotel Grand Central.

Smilende betjening, miljøengasjement og unik romdesign

113 av hotellets 170 rom er unikt innredet.

Over to sider beskriver Business Destinations Oslo som et eksepsjonelt reisemål med fjell, sjø og mark rett utenfor det urbane miljøet i sentrum.

Business Destinations kårer hvert år de beste destinasjonene for forretningsreisende i ulike regioner. Magasinet gis ut kvartalsmessig, og artikkelen om Oslo og Comfort Hotel Grand Central blir å se i utgaven som kommer i mai.

Comfort Hotel Grand Central, som ligger i Østbanehallen på Oslo S, omtales som et godt utgangspunkt for å oppleve alt byen har å by på. Ved siden av beliggenhet trekker magasinet frem smilende betjening, miljøengasjement og unik romdesign som bakgrunn for utmerkelsen.

Tilpasser atmosfære og fasiliteter

– Nordic Choice Hotels tilbyr vi ikke én standard hotellopplevelse. I stedet prøver vi å tilpasse atmosfære og fasiliteter etter det gjestene våre vil ha. Med Comfort Hotel Grand Central har vi forsøkt å lage et lekent og annerledes hotell som med sin beliggenhet passer forretningsreisende ekstra godt. Det er kjempehyggelig å få en slik bekreftelse på at vi har lykkes, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS