MAX Ringsaker Ordfører snorklipp_JennySjødin_ChristofferBergfors_RichardBergfors

Åpnet MAX Hamburgerrestaurant i Hedmark

Torsdag 19. mars åpner IKEA i Ringsaker i Hedmark, men hamburgerkjeden MAX tjuvstartet den svenske erobringen i hedmarkskommunen med åpning på samme sted tidligere denne uka. Restauranten har et nytt bestillingssystem som kun finnes på to av kjedens restauranter i Sverige.

Publisert

Ordfører i Ringsaker kommune, Anita Ihle Steen, klippet snora da MAX Hamburgerrestauranter åpnet ny avdeling i kommunen denne uka.

– Vælkømmin til Ringsaker, proklamerte ordfører i Ringsaker, Anita Ihle Steen, da den svenske hamburgerkjeden Max åpnet sin fjerde restaurant i Norge.

– Med etableringer som Max og IKEA har vi nesten fått en svensk region, men det er bare hyggelig, og vi ønsker dere hjertelig velkommen, fortalte hun.

Ordfører Ihle Steen fikk æren av å klippe snoren da Max åpnet sin nyeste restaurant i Ringsaker i dag. Snorholdere var direktør og visedirektør i Max, brødrene Richard og Christoffer Bergfors.

MAX og IKEA = sant

– I tiden fremover skal Max åpne flere restauranter i Norge hvor IKEA etablerer seg. Dette er et strategisk viktig valg for oss med slike etableringer, ettersom Max, i likhet med IKEA er et sterkt varemerke i Sverige, fortalte Richard Bergfors, og legger til:

– På sikt planlegger vi å åpne i overkant av 50 restauranter i Norge. Dette er et nytt steg i den retningen, sier han.

Ihle Steen på sin side er svært glad for at det har blitt mange turer på røde løpere i det siste.

– At jeg går på rød løper og klipper snorer er et godt tegn. Et tegn på at det skjer ting og at disse etableringene vil gi positive ringvirkninger i kommunen vår.

Første gang i Norge

Restauranten har et nytt bestillingssystem som kun finnes på to restauranter i Sverige. Restaurantsjef Jenny Sjödin er spent:

– Disse ekspressautomatene gjør det enklere for kundene å bestille akkurat de de ønsker seg. Dette er den første restauranten i Norge med denne løsningen, sier hun.

Restaurantsjefassistent Jannicke Brustuen, fra Lismarka, gir kundene kyndig veiledning i hvordan systemet virker. Hun har jobbet mye i tiden før åpning.

– Vi jobbet i 12 timer i går for å bli ferdig, men det var godt, sier en sliten, men glad Brustuen. – Nå er vi i gang, og jeg føler jeg kan senke skuldrene litt.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS