Hanen årsmøte 2015
Hanen årsmøte 2015

Hanen galer stadig sterkere

Det er kraftig økning i interessen for bygdeturisme og gardsmat/lokalmat i Norge – både fra norske og utenlandske gjester og kunder. Hanen har nå 450 medlemmer, og medlemsmassen øker stadig. – Ja, det er veldig stor interesse for Hanen og Hanens medlemmer nå, sier daglig leder i Bernt Bucher Johannessen.

Publisert

– Vi merker denne interessen fra inn- og utland, fra bedrifter som ønsker å bli medlem av Hanen, fra media og fra ulike samarbeidspartnere inkludert det offentlige. Nå har vi nettopp hatt et meget godt landsmøte med delegater fra hele landet. Norge er delt opp i 12 regionlag, og delegatene viste stor optimisme og engasjement som lover godt for arbeidet fremover i Hanen, sier Bucher Johannessen.

Årsmøte med fagdag sammen med Norsk Gardsost

Hanen – næringsorganisasjonen for bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge, hadde sitt landsmøte på Voss denne uken. Og det hele ble innledet med en omfattende og spennende fagdag sammen med Norsk Gardsost.

En rekke eksterne innledere understreket den store interessen og de gode mulighetene som finnes. Denne interessen vet Hanens medlemmer og Hanen som næringsorganisasjon å ta godt vare på fremover.

Styret i Hanen

Styret i Hanen i 2015 ledes av Jan Tjosås.

På årsmøtet ble Jan Tjosås fra Hordaland ble gjenvalgt som styreleder.

Med seg i styret har han Espen Blåfjelldal (Oppland), Lise Kristensen (Akershus), Emil Steira (Buskerud), Frode Sakshaug (Nord-Trøndelag) og Trine Lyrek (Finnmark).

Møtebørs i Oslo

Markeds- og mediesjef i Hanen, Ole Jonny Trangsrud. (Foto: Morten Holt)

– Det er stor aktivitet på markedssiden denne våren, forteller markeds- og mediesjef i Hanen, Ole Jonny Trangsrud.

– I april arrangerer vi for fjerde gang vår egen Møtebørs i Oslo hvor Hanen-bedrifter som satser på kurs- og møtemarkedet, kan møte kjøpere av slike tjenester. Dette er et populært arrangement som virkelig får vist frem hvor godt egnet mange av bygdeturismebedriftene er for disse spesielle kundegruppene, sier Trangsrud

NTW

I slutten av april er Hanen som vanlig med på NTW (Norwegian Travel Workshop) som Innovasjon Norge arrangerer hvert år for turoperatører fra alle våre viktigste markeder rundt om i verden. I år arrangeres NTW på Hamar i slutten av april.

– Det har vært meget stor interesse for Hanen og de bedriftene vi presenterer der, så i år stiller vi med dobbelt bemanning og standstørrelse. Dessuten er utsiktene foran sommeren meget gode, forteller Trangsrud.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS