Fra venstre ordfører i Eidsvoll kommune, John Erik Vika, daglig leder på Best Western LetoHallen Hotel, Trond Ola Rynning og prosjektleder for sertifiseringen av LetoHallen, Siv Molstad.

LetoHallen Hotel er blitt Miljøfyrtårn

Best Western LetoHallen Hotel er nå blitt sertifisert som Miljøfyrtårn.

Publisert

Nylig fikk hotell-ledelsen overrakt miljøfyrtårnsertifikatet av ordfører John Erik Vika og plan- og miljørådgiver Tor Fodstad i Eidsvoll kommune.

LetoHallen Hotel startet prosessen med å bli sertifisert i 2014, har nå fått det synlige beviset på miljøarbeidet som er utført i bedriften.

Viktig miljøarbeid

– Mljøarbeid er viktig lokalt, nasjonalt og globalt. I tillegg er det et kvalitetskrav for alle Best Western-hoteller å ha en miljøsertifisering. Det er en synliggjøring og sikkerhet både for våre gjester og oss selv at vi arbeider systematisk med miljøtiltak hver dag, sier daglig leder Trond Ola Rynning.

Omfattende

Prosjektleder for sertifiseringen, Siv Molstad ved LetoHallen, forteller at det har vært et omfattende arbeid med mange krav som har blitt gjennomgått. Noen av kravene var allerede oppfylt og andre måtte forbedres eller helt nye tiltak iverksettes.

– Vi har gjort tiltak på å redusere papirbruk, engangsartikler, og ikke minst kildesortering både på våre store arrangement og ellers på hotellet – mye går på bevisstgjøring av både egne ansatte og gjester sier Molstad.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Best Western LetoHallen Hotel

LetoHallen ble åpnet i 1990, og feiret i fjor 25-årsjubileum.

Fikk i 2008 ny hotellfløy, og har nå totalt 102 rom, konferansesenter og arrangementshall.

Hotellet ble i 2012 medlem av Best Western.

Best Western LetoHallen Hotel har 30 ansatte og hadde i 2015 23 000 overnattingsdøgn, 21 000 konferansegjester og 37 000 gjester på ulike arrangement i hallen.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Miljøfyrtårn har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. 

Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten re-sertifisert.

Les mer på www.miljofyrtarn.no

 

 

Powered by Labrador CMS