Quality Spa Resort Son utvendig2
Quality Spa Resort Son utvendig2

Tar over styringen i Son

Øyvind Øvsthus (33) er ansatt som ny direktør på Quality Spa & Resort Son etter Marit Bjørnland. Han har de siste to årene jobber som direktør på Thon Hotel Slottsparken, og har lang erfaring fra Thon Hotels og har de siste sju åene hatt en rekke spennende stillinger i kjeden. Øvsthus tiltrer stillingen i Son senest 1. juli 2010.

Publisert

Øyvind Øvsthus (33) er ansatt som ny direktør på Quality Spa & Resort Son (bildet) etter Marit Bjørnland. (Foto: Morten Holt)

Karrieren begynte i Odda som servitør på Odda-hotellene, videre til den norske paviljongen på Epcot Sentret i USA der Øyvind ble medlem av Walt Disney’s guest satsifaction measurement.

Øvsthus tok utdannelsen sin i Australia og har en Bachelor of Business på Griffith University i Australia.

Fra Thon til Choice

– Det blir nok litt rart å forlate Thon Hotels etter så mange år men jeg ser det som en meget spennende utfodring å arbeide med Choice og Nordic Resort sier Øyvind forventningsfullt.

Quality Spa & Resort Son er et fantastsikt flott produkt og skal helt klart være blant de 2 beste Spa hotellene i Norge mener Øyvind.

– Vi gleder oss til å få med Øyvind på laget, sier hotellets eiere Nils Gevelt og Lars Öberg som har begge har vært med på både å planlegge og bygge hotellet.

Går bra

Nordic Resort eier spahotellet i Son som åpnet 1 november 2008. Hotellet har siden starten hatt en fantastiskt utvikling både kunde og resultatmessig. Hotellet har en franchiseavtale med Choice hotell Scandinavia.

Nordic Resort eier og drifter i tillegg til Quality Spa & Resort Son også Quality Spa & Resort Strømstad. Øyvind Øvsthus tiltrer stillingen i Son senest 1. juli 2010.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS