Nytt om navn
-
Vant Kongepokalen etter å ha seiret i servitør-NM 2023
-
Skal lede Britannia Hotels kommersielle aktivitet
-
Jæger Hansen & co lanserer Haillvin
-
– Blir en ekstremt kul opplevelse
-
No Name Oslo styrker byrået med to nye partnere
-
Dette er Norges neste Bocuse d’Or-kokk
-
Skyhøyt i nivå i norsk Bocuse d’Or-uttak
-
Mandag blir det klart hvem som blir Norges neste Bocuse d’Or-deltaker
-
Ny finansdirektør for Hurtigruten
-
Etter 138 år kom den første mannlige hotell-lederen
-
Fikk hedersmedaljong i EM for unge resepsjonister
-
Nordmann skal lede 100 000 medarbeidere
-
Eik Servering inn i ny Michelin-restaurant
-
Eik Servering bytter ut konsernledelsen
-
Kule drinker fra Stavsøien og Hildonen
-
Nykommer ble «Årets bakeri»
-
Hotelltopper engasjerer seg i lokalpolitikken
-
Dette er deltakerne i NM i servitørfag 2023
-
Årets femte Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Skal gjenreise Sjøbua – søker nye ledere
-
Ny hotelldirektør på Voksenåsen Hotell
-
Dette er lagene i Årets unge kokk 2023
-
55. årgang med magasinet Horeca
-
Dette er teamene i Årets kokk 2023
-
Ny marketingdirektør for Hansa Borg og Solera Beverage Group
-
Pettersen & Co skal lede matsatsingen til Wood Hotel
-
Ny daglig leder for Debio
-
Ny distriktssjef i Innlandet
-
Ny sjef for The Well
-
Ny salgs- og markedssjef
Hotell
-
Sterk konkursøkning i hotell- og restaurantbransjen
-
Skal lede Britannia Hotels kommersielle aktivitet
-
Tar grep om egen miljøprofil
-
Norges beste vinkart
-
Märtha-Durek bryllupet: – Helt konge for Hotel Union og Geiranger
-
Citybox med omfattende nylansering
-
Har verdens beste vinkart på glass
-
Etter 138 år kom den første mannlige hotell-lederen
-
Fikk hedersmedaljong i EM for unge resepsjonister
-
Kysthotell blir en del av First Hotels
-
Inviterer til «speed date» for horecabransjen
-
Hvilke hoteller går til finalen i frokostkåringen?
-
Gjorde suksess med seg selv som mønsterkunde
-
Hotelltopper engasjerer seg i lokalpolitikken
-
To nye Aiden-hoteller i Norge høsten 2023
-
Årets femte Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Ny hotelldirektør på Voksenåsen Hotell
-
Gode overnattingstall for Vestlandet
-
Nord-Norges største hotell blir også det mest særegne
-
55. årgang med magasinet Horeca
-
Naturnære hoteller egnet for sopp-plukking
-
Internasjonal bærekraftspris til Plaza
-
Hotell kuttet energiforbruket med 30 prosent
-
Pettersen & Co skal lede matsatsingen til Wood Hotel
-
Nusfjord Arctic Resort profileres på BBC
-
Selbusjøen Hotel & Gjestegård til Thon
-
Dette stjeler nordmenn fra hotellrommet
-
Stri uke for evakueringshotellet
-
1500 nye hotellrom for First Hotels i 2023
-
Tromsø-hotell tildeles bærekraftssertifisering
Restaurant
-
Alle ansatte sagt opp, men planlegges nytt konsept
-
Sterk konkursøkning i hotell- og restaurantbransjen
-
Pincho Nation med sin sjette restaurant i Norge
-
Nye restauranter inn Eik Servering
-
Må tilrettelegges mer for hørselshemmede
-
Davidsen med nytt matkonsept i Trondheim
-
Legger ned på Beitostølen
-
Eik Servering inn i ny Michelin-restaurant
-
Eik Servering bytter ut konsernledelsen
-
Justisen står opp fra de «døde»
-
Inviterer til «speed date» for horecabransjen
-
Pincho Nation til Stavanger
-
Dette er deltakerne i NM i servitørfag 2023
-
Årets femte Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Skal gjenreise Sjøbua – søker nye ledere
-
Topprestauranter er egne destinasjoner
-
Sikrer låneramme – skal doble antall restauranter det neste året
-
55. årgang med magasinet Horeca
-
Pettersen & Co skal lede matsatsingen til Wood Hotel
-
Nytt slukkesystem for kjøkken lanseres i Skandinavia
-
Fant seg selv - da kom stjernen
-
Michaels i ny drakt
-
Lanserer to nye restaurantkonsepter
-
De beste nye hotellene i verden
-
Kokkebrødrene Roca ekspanderer
-
Opplevelser under vann
-
Ambassadøren åpner italiensk restaurant på Beitostølen
-
Molde fjordhotell på internasjonal toppliste
-
Seterrestaurant, et levende krigsminne
-
Nå åpner Beckerwyc House
Bocuse d'Or
-
– Blir en ekstremt kul opplevelse
-
Dette er Norges neste Bocuse d’Or-kokk
-
Skyhøyt i nivå i norsk Bocuse d’Or-uttak
-
Mandag blir det klart hvem som blir Norges neste Bocuse d’Or-deltaker
-
Bocuse d’Or Europe i Trondheim får millionstøtte
-
Råvarene i Årets kokk 2023
-
Dette er Årets kokk-finalistene
-
Skal følge drømmen
-
Fra matversting til måltidsdestinasjon
-
Dansk Bocuse d’Or-deltaker allerede klar
Hotellfrokost
-
Hvilke hoteller går til finalen i frokostkåringen?
-
Her er semifinalistene til Twinings Best Breakfast 2023
-
Endringer i kåringen av landets beste hotellfrokost
-
Scandic med frokostfestival
-
Trøndersk frokostdominans
-
Tre finalister i Twinings Best Breakfast 2022
-
Klare for semifinalen i kåringen av landets beste hotellfrokost
-
400 000 hotellfrokoster reddet gjennom Too Good To Go
-
Restaurantopplevelse i havgapet
-
Slik løses frokosten
Drinker og drinkoppskrifter
-
Kule drinker fra Stavsøien og Hildonen
-
Slik tar du GT-en til neste nivå
-
Bacardidrinker fra Cuba
-
Slik kan du pimpe opp klassikeren gin og tonic
-
17. mai-tips fra Grand Hotel Oslo
-
17. mai-drinker med nasjonalbrennevinet
-
Ny, «vill» smak fra Absolut
-
Karibisk rom produsert med fransk omtanke
-
Akevittens dag: Perfekt i drinker
-
Smaken av vår og sommer
-
Vårlige drinker med Jack Apple
-
Bartendernes beste gindrinker
-
Unike cocktails fra Himkok
-
Cocktails på fat
-
150 år med Lillet
-
En av sommerens drinker
-
Kan bli en av sommerens favoritter
-
Drinker med Nuet Dry Aquavit
-
Kast glans over nasjonaldagen
-
Påskedrink med smak av appelsin
-
Fyldig og elegant rom
-
Mocktail på Steffensens bokmeny
-
Slik infuserer du vodka
-
Tenk nytt – Pink «Different»
-
Sommerdrinker med smak av cognac
-
Hibiskus og salt karamellskum er sommerens smaker
-
Lanserer boule- og ginopplevelse i Oslo
-
Smaken av nordisk sommer
-
«Milkshake» med Amarula
-
Vant med drink inspirert av norsk landbruk
-
Fyll cocktailglasset med norske råvarer
-
Fredagscocktail fra Steffensen
-
Lanserer alkoholfri Martini
-
Honninglikør i vinterens drinker, desserter og godteri
-
Absolut(t) noe utenfor boksen
-
Håndverksgin fra Piemonte
-
1,6 millioner flasker Harahorn Gin på fem år
-
Naturlige drinker til lysere dager
-
Ny svensk alkoholfri sprit
-
Cocktails med whisky til kalde vinterdager
-
Alkoholfri aperitiff lanseres i Norge
-
En forfriskende måte å nyte champagne
-
Drinker med gin med jordbær
-
Påskedrinker med cognac
-
Jonas Junges jule- og nyttårsdrinker
-
En forfriskende gløgg
-
Portvinens hemmeligheter
-
Kongen av Martini
-
Gjev seier for Himkok-bartender
-
Bartendere med søkelys på bærekraft
Horecajus fra Kluge
-
Styrket satsing på juridisk rådgivning til Horecas lesere
-
Gratis webinar med Horecas faste arbeidsrettseksperter
-
Korona-endringer: Nyttig og praktisk om økonomiske tiltak og frister, betaling og lempninger på skatte og avgiftsområdet
-
Slik gjennomfører bedriften din en nødvendig permittering
-
Webinar om permittering på grunn av koronakrisen
-
Koronaviruset: Siste nytt for arbeidsgivere i horecabransjen
-
Koronaviruset – dette må du vite om permittering, sykepenger og arbeidsgivertiltak
-
Nå må du oppdatere rutinene for varsling på arbeidsplassen
-
Kostnadsdekning til arbeidstakers utdanning
-
Rett og galt når du lager sluttavtaler
-
Endring av stilling og arbeidsoppgaver
-
Ett år med GDPR i horecabransjen
-
Enklere merverdiavgift med én sats?
-
Leveranser til offentlig sektor – fallgruver og kjøreregler
-
Vanskelige arbeidstakere