Eyvind Hellstrøm har signert 100 flasker, som nå er på vei til Vinmonopolet. (Foto: Moestue)
Eyvind Hellstrøm har signert 100 flasker, som nå er på vei til Vinmonopolet. (Foto: Moestue)

Signert Hellstrøm på «avveie»

Om du er rask på labben og har en porsjon flaks, kan du nå sikre deg en signert utgave av Hellstrøms kommende sommerakevitt, Hellstrøm Sommer.

Publisert

Fredag 4. mai lanseres Eyvind Hellstrøms nye akevittprosjekt på Vinmonopolet – Hellstrøm Sommer, som er en blank sommerakevitt blendet av Hellstrøm i samarbeid med Det Norske Brenneris masterblender Jon Bertelsen.

Dette er et mikrodestillat med håndplukkede ville urter fra skjærgården i Grimstad og heiene innenfor, samt andre sporbare og stedegne arter frø, lyng, tang og blomster fra norsk flora.

Foto: Moestue
Foto: Moestue

Signert 100 flasker

Som en liten førpremiere er det imidlertid sluppet et lite parti med flasker som allerede nå kan bestilles fra Vinmonopolet.

Eyvind Hellstrøm lanserer Hellstrøm Sommer. (Foto: Moestue)
Eyvind Hellstrøm lanserer Hellstrøm Sommer. (Foto: Moestue)

Av disse har Eyvind Hellstrøm selv signert 100 flasker, som er plassert tilfeldig i de første kassene. Med andre ord: med litt flaks kan du få kloa i et signert eksemplar av flasken – og det til og med før offisiell lansering.

Design

Flaskedesignet er laget av Olssøn Barbieri, mens Bendik Kaltenborn (en av Norges heteste illustratører, som blant annet arbeider fast for New York Times og Todd Terje), har utsmykket den med sin tolkning av en magisk midtsommernatt. Allerede før den er lansert har flasken vunnet flere designpriser.

I tillegg til at Hellstrøm Sommer er god match til norsk sjømat, er den også egnet som drinkingrediens, som jo for øvrig er et område det skjer mye på for tiden, nå som også mange norske bartendere har fått øynene opp for å ta i bruk sin egen drikkekulturelle arv i sitt virke.

De pre-lanserte flaskene av Hellstrøm Sommer er tilgjengelige i bestillingsutvalget på Vinmonopolet til 370 kroner.

Her kan du se Eyvind Hellstrøm signere flaskene

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS