Eyvind Hellstrøm og Jon Bertelsen på Det Norske Brenneri har utviklet en ny norsk sommerakevitt. (Foto: Moestue Grape Selections)
Eyvind Hellstrøm og Jon Bertelsen på Det Norske Brenneri har utviklet en ny norsk sommerakevitt. (Foto: Moestue Grape Selections)

– Jeg har aldri vært med på å lage noe bedre

Eyvind Hellstrøm har i tett samarbeid med Jon Bertelsen fra Det Norske Brenneri igjen skapt magi, og lanserer nå en helt ny blank sommerakevitt i svært begrenset opplag. – Jeg har aldri vært med på å lage noe bedre, sier masterblender Bertelsen.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS