Styreleder Atle Hovi og daglig leder Rune Skoglund (t.v) i Raudalen Alpin selger stolheisen i Raudalen for 1,5 millioner. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Skal det være en stolheis?

– Skal det være en stolheis? Raudalen Alpin på Beitostølen selger en komplett stolheis. Pris? 1,5 millioner kroner.

Publisert

Det hele dreier seg om en om lag 1,3 kilometer komplett heis med 130 stoler som tar tre passasjerer per tur.

Raudalen Alpin er et alpinanlegg 10 minutters biltur fra Beitostølen sentrum, kjent for sin tøffe bakker og offpist-kjøring. Beitostølen Resort, som brødrene Atle og Bjørnar Hovi eier, er majoritetseier i Raudalen Alpin, som nå roper ut vinterens kjøp: Komplett stolheis til salgs for 1,5 millioner kroner.

– En ny stolheis koster rundt 40 millioner kroner, så det dreier seg om en bra pris! sier Atle Hovi (styreleder i Raudalen Alpin) og Rune Skoglund (daglig leder i Raudalen Alpin).

– Det er vel neppe den mest åpenbare morsdag- eller farsdagsgaven, men et strålende julegavetips til kommuner, skisteder eller hotellanlegg som ønsker å glede sine gjester er det, sier Atle Hovi i en pressemelding.

Foreligger nye planer

Grunnen til at hele stolheisen skal selges, er at det foreligger andre og nye planer for anlegget. Hvilke planer det dreier seg om vil Hovi & co røpe når stolheisen er solgt og det åpnes et nytt kapittel i boka.

– Hvem er det som kjøper en stolheis?

– Det kan være veldig mange. Alt fra 220 alpinanlegg i Norge som drømmer om stolheis, i tillegg til flere tusen anlegg ute i Europa. Eller en russisk oligark kanskje, som vil overraske kona og ungene, eller kanskje til og med Christian Ringnes. Han har jo etterlyst luftig transport av gjester fra byen og opp til sin flotte skulpturpark i Ekebergåsen? sier Hovi smilende.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS