Christine Hepsøe Ilstad er ny salgssjef for Ambassaden, det som tidligere var USAs ambassade, men som nå har blitt et utested.
Christine Hepsøe Ilstad er ny salgssjef for Ambassaden, det som tidligere var USAs ambassade, men som nå har blitt et utested.

Ny ambassadør på Ambassaden

Christine Hepsøe Ilstad er ansatt som ny salgssjef på Ambassaden Event og Konferanse. Hun tar med seg solid kompetanse fra en rekke reiselivsbedrifter til sin nye jobb.

Den nyansatte salgssjefen har mastergrad i markedsføring med bachelor i reiseliv, og erfaring med salg, markedsføring og eventer fra blant annet Rezidor (nå Radisson Hotel Group), HRG, Radisson Hotel Scandinavia, Scandic Hotels og Strawberry (tidligere Nordic Choice Hotels).

– Dette er et av få bygg i Norge tegnet av en av de virkelig store internasjonale arkitektene, og det er en spesiell følelse å ha arbeidsplass her. Det er også et privilegium å jobbe for at andre skal få oppleve bygget gjennom eventer, konferanser og arrangementer, sier Christine Ilstad.

Fra USAs ambassade til ute-, konferanse- og eventsted

Det ikoniske bygget i Henrik Ibsens gate fungerte som USAs ambassade i Norge fra 1959 til 2017.

Etter seks års totalrenovering gjenåpnet Fredensborg det sist høst, og i tillegg til kontorlokaler og treningssenter, inneholder det også tre restauranter og store event- og konferanselokaler.

Kommer fra Strawberry

Ambassaden Event (tidligere USAs ambassade)

Åpnet: 1959

Gjenåpnet: 2023

Fasiliteter: Fleksibelt lokale med toppmoderne utstyr, tre restauranter, takterrasse, ikonisk atrium og kompetent personal.

Maksimalt antall publikum: 700 (konsert)

– Ilstad har kompetansen, stå på-viljen og erfaringen som skal til for å lykkes i stillingen, og med sitt gode humør og entusiasme passer hun veldig godt i teamet. Jeg er veldig glad for at hun valgte oss, sier salgsdirektør for Ambassaden Event, Even Bråten Ofstad.

Ilstad kom fra stillingen som salgssjef for Strawberry på Gardermoen, og tror event-markedet er i ferd med å hente seg opp etter tøffe tider for bransjen.

– Ambassaden-teamet har gjort en formidabel jobb og har allerede sikret oss en god posisjon med flere faste kunder. Dette skal vi bygge videre på, samtidig tror jeg at bransjen generelt kan vente bedre tider i takt med eventuelle rentenedsettelser, sier Ilstad.

Et innholdsrikt hus

Ambassaden er et innholdsrikt hus med muligheter for ulike typer eventer og konferanser, men alltid flankert av gastronomi på høyt nivå. Med restauranter, takterrasse, det ikoniske atriet og toppmoderne arealer med plass til 700, mener Ilstad at kundene trenger tydelig guiding.

– Grundig behovsavklaring gir bedre opplevelser og returnerende kunder. Vi tilbyr generelt fleksible løsninger i alt fra romstørrelse, teknikk og menyer, og med et bredt spekter av tilbud følger større ansvar for god rettledning, sier Ilstad.

Christine Hepsøe Ilstad

Alder: 47

Stilling: Salgssjef for Ambassaden Event & Konferanse

Utdannelse: Master i markedsføring med Bachelor i Reiseliv

Erfaring: The Rezidor Hotel Group, HRG, Radisson Blu Hotel Scandinavia, Scandic Hotels, Bodø Nu, Egmont Publishing og Strawberry

 

 

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS