Ærverdig hotell inn i Radisson Blu-kjeden

Ærverdige Grand Hotel Tammer i Tampere har nå blitt et Radisson Blu-hotell.

Publisert

Det legendariske hotellet fra 1929 har gjenåpnet dørene, og blitt det åttende Radisson Blu-hotellet i Finland. Det vil driftes av Sokotel Oy, et datterselskap av SOK.

Hotellet med 87 rom er det tredje eldste hotellet i Finland og ble designet av arkitekten Bertel Strömmer. Mange kjente gjester, blant dem Yuri Gagarin, har besøkt hotellet siden åpningen.

Gammelt og moderne

Som en del av konverteringen har hotellet blitt oppgradert tilbake til sin opprinnelige storslåtthet. Hotellet er blant annet kjent for sin unike bankettsal. Gjennom årene er det holdt mange storslåtte arrangementer på hotellet, og det er et hotell med en rik historie som nå går inn i Rezidor.

– Kombinasjonen av interessant historie og nyrenoverte elementer gjør dette hotellet til et egnet sted for alle typer arrangementer. Gjestene kan se fram til å oppleve førsteklasses gjestfrihet i en storslått atmosfære», uttaler The Rezidor Hotel Groups sjef i Norden ((Area Vice President), Tom Flanagan, i en pressemelding.

Trofaste gjester gjennom tiår

– Her kan alle nyte atmosfæren fra en svunnen tid, kombinert med moderne, eksklusiv hotellservice. I løpet av sin lange levetid har hotellet vunnet hjertet til mange besøkende og innbyggere i Tampere og noen av gjestene våre har vært trofaste gjester i flere tiår, forteller hotelldirektør Mika Riuttanen.

Gjesteopplevelsen er ytterligere forbedret når det gjelder design og brukervennlighet, blant annet med søvnkonseptet «Blu Dreams». Konseptet er utviklet ved Radisson Blu-hotellene i Finland og fokuserer på den totale søvnopplevelsen og gjestenes individuelle behov, fra gjestene legger seg, til de står opp.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS