Fra Rjupesleppet på Beitostølen lørdag 16. april. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Fortsatt vinteraktiviteter på Beitostølen

På Beitostølen er det fortsatt vinter, og sist lørdag ble «Rjupesleppet», et skirenn der tiden ikke betyr noe som helst, arrangert oppunder Jotunheimen.

Publisert

Nesten 300 «ryper» ble busset fra Beitostølen og opp til de to ulike startpunktene, det ene på Bygdin og det andre på Valdresflya, der den lengste traseen starter.

 Samling i sentrum etter rennet. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Gnistrende arrangement

– Fantastisk vær med sol fra skyfri himmel, nesten vindstille og noen få minus som gav et gnistrende føre. Alt har gått knirkefritt og det var ikke annet å se enn glade og muntre ryper, hvor du enn snudde deg på Beitostølen, kvitrer en særdeles fornøyd sjefstegg. Terje Steinsrud.

Glade skiløpere i løypa mellom Bygdin og Beitostølen. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Etter rennet var det premieutdeling i sentrum av Beitostølen for Norges mest sosiale turløp, der alle er vinnere, fordi alle går på humør og ikke på tid, heter det i en pressemelding.

Full fart en måned til

Og trodde du skisesongen var over? Nei da, Beitostølen leverer fortsatt fin-fine forhold i løyper og bakker, og nå er det flott også på Valdresflya på 1400 meter over havet, der det kjøres løyper frem til og med søndag 22. mai.

Allerede førstkommende helg blir på nytt liv og røre på Beitostølen. Da arrangerer Atle Hovi & co alpinmesterskap for hotellansatte.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Arrangementskomiteen. Fra venstre salgssjef Terje Steinsrud (Radisson Blu Beitostølen), Inger Gjøgali (bookingsjef) Ragnhild Bakken (Beitostølen Resort), Tone Greni (Tone Greni Hud&MakeUp) og Pål Andvord (daglig leder i Barcraft). Anne Tveter var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: DestinasjonsKirurgene)
Powered by Labrador CMS