Illustrasjonsfoto

Starbucks til Kristiansand

I sommer etablerer Starbucks seg i nye Kvartal 32 på nedre torv midt i Kristiansand sentrum. Dette blir Starbucks sin 20. butikk i Norge.

Publisert

Vi i Christiansholm Eiendom er svært stolte av at Starbucks etablerer seg i vårt nye prosjekt midt i Kristiansand sentrum. Christiansholm Eiendom har som mål å fremme utvikling og attraktivitet i sentrum, og Starbucks sin etablering vil bidra sterkt til å gjøre sentrum av Kristiansand til en enda mer attraktiv møteplass, shoppingdestinasjon og opplevelsesarena, sier partner og eiendomsutvikler i Christiansholm Eiendom, Anstein Fidje.

Beliggenheten i sentrum av Kristiansand er helt avgjørende for oss. Starbucks ønsker å være tilstede i det levende bybildet, sier administrerende direktør i Starbucks Norge og Sverige, Joannis Vendrig.

Bildet viser hvor Kvartal 32 ligger i Kristiansand.

Kvartal 32

Kvartal 32 vil totalt sett romme 29 000 kvadratmeter med forretninger, restauranter, kafeer, hotell og kontorlokaler som sammen med et nytt p-hus under byens torv vil gi et ytterligere løft til den positive trenden som Kristiansand sentrum er inne i. Starbucks blir å finne i førsteetasje i Rådhusgaten 10, sier Fidje.

Arbeidet har startet med å finne om lag 15 medarbeidere som skal gjennom en grundig opptrening for å kunne lage og servere kaffen fra Starbucks.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS