Coca-Cola med energidrikk

Coca-Cola utvider porteføljen med en ny energidrikk, Coca-Cola Energy. Dette er første gang Coca-Cola lanserer en energidrikk under sitt eget merkevarenavn.

Publisert

Coca-Cola Energy har et hint av Coca-Cola-smaken mange liker fra før, og inneholder koffein fra naturlige kilder, guaranaekstrakt og B-vitamin, samtidig som den ikke inneholder taurin. Den vil også komme i en sukkerfri variant, Coca-Cola Energy No Sugar, slik at du som forbruker kan velge et alternativ uten kalorier. Begge variantene vil komme på 250 ml-bokser, og være tilgjengelige i butikker og utsalg fra første uken i mai.

– Annerledes energidrikk

– Coca-Cola Energy byr på ingredienser fra naturlige kilder, og smak av Coca-Cola. Denne kombinasjonen var utgangspunktet for hvordan vi utviklet oppskriften. Når vi nå tilbyr folk en annerledes energidrikk, som passer spesielt til en tettpakket hverdag, er vi stolte av å gjøre dette som en del av Coca-Cola merkevaren, sier «Global Chief Marketing Officer for Sparkling Business», Javier Meza.

Coca-Cola Energy har en tydelig identitet som skiller den ut i mengden, og lanseres gjennom en bred markedskampanje som starter i mai. Siden den nye energidrikken er tenkt for unge voksne i alderen 18 til 35 år, vil den markedsføres i tråd med The Coca-Cola Companys retningslinjer for ansvarlig markedsføring. Det medfører blant annet at den ikke samples i nærheten av skoler og aldri promoteres som noe som kan mikses med alkohol, i tråd med UNESDA-retningslinjene.

En portefølje som stadig utvides

Coca-Cola er en totalleverandør av drikkevarer, og utvider sin portefølje for å tilby forbrukerne stadig flere drikkevarer å velge i. I tillegg til den nye lanseringen av Coca-Cola Energy, er andre nylige eksempler i Norge introduksjonen av den økologiske drikkevarelinjen Honest, plantebaserte AdeZ, SmartWater og nye Coca-Cola Uten Sukker med ferskensmak.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS