Det var stor utfart på Valdresflya i påsken. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Rekordpåske

Etter knallvær fra første til siste dag i påsken, melder fjelldestinasjonene i Sør-Norge om rekordpåske i 2019.

Publisert
Atle Hovi på Beitostølen melder om rekordpåske. (Arkivfoto: Morten Holt)

– Dette ble virkelig en rekordpåske. Trafikken til Beitostølen har vært stor. Et fantastisk vær, flotte forhold i løyper og alpinbakker, store smil og muntre ansikt over hele fjøla, konstaterer en meget fornøyd direktør for Beitostølen Resort, Atle Hovi.

Beitostølen Resort kan bokføre 75 prosents belegg i det omfattende Resort-systemet.

Illustrasjonsfoto: DestinasjonsKirurgene

Utrolig 2019-påske

– Når jeg sier rekordpåske, er det summen av alle viktige parametere; at vi tross sen påske oppnådde 75 prosents belegg, som vi er meget godt tilfreds med, det fenomenale været, de gode ski- og snøforholdene, og sist men ikke minst, det viktigste av alt; fornøyde gjester. Ja, ikke bare fornøyde gjester, men både gjestene og vi ble alle fri for ord og uttrykk, etterhvert som den ene utrolige påskedagen avløste den andre, sier Hovi.

Fra Raudalen. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

– Gjestene som besøkte oss denne påska var mange faste og gode Beitostølen-ambassadører, som kommer igjen år etter år, og det er stort sett familier og par som er hos oss i påska. Så er jo påskedagene en fest på så mange vis, og i år krydret vi med et variert underholdningstilbud som slo godt an. Vi skrev radiohistorie da Finn Bjelke sendte PopQuiz for sførste gang utenfor radiostudio, direkte fra terrassen på Radisson Blu, det var stand up med Terje Sporsem og Sturla Berg-Johansen og konsert med Ole Paus, for å nevne noen høydepunkter.

Skjer noe hele tiden

– Men, det er ikke over med dette. Nå skinner sola like trofast og entusiastisk fra en knallblå og skyfri himmel, og til helgen er det sesongavslutning i alpinbakken med «Vårspretten», som arrangeres for 23. gang; en munter slalåmkonkurranse med et 30 meter langt vannbasseng i bunnen av bakken, som deltakerne skal komme seg noenlunde tørt og helskinnet over. Så er den herlige vårskisesongen i gang oppe på Valdresflya. Med nattefrost lover det bra for at snøen skal holde. Der oppe på Norges tak, blir det utover i mai både «Solgarantiuke», «Valdresprinten», demo av toppturutstyr, Instagram foto-konkurranse og guidede toppturer til blant annet Rasletind og Mugnetind, sier Hovi.

– Så oppsummert kan vi slå fast at bedre markedsføring av fjellet og Beitostølen, i disse tider der vær og klimaendringer er bokstavelig talt hete temaer, får vi ikke. Når vi kan levere et fjell- og påskeprodukt som dette, handler det om alt vi ønsker å være; fjellandsbyen som gir sine gjester naturbaserte og trivselsmessige opplevelser de virkelig kan skrive hjem om, sier Atle Hovi.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS