Illustrasjonsfoto: Compass Group

Lanserer eat@home – hjemmelunsj for hjemmekontor

Mange savner lunsjen på jobb når de sitter på hjemmekontor. Nå starter et prosjekt hvor hensikten er å tilby god jobblunsj hjemme for deg som ikke er på kontoret.

Direktør for food og kommersiell sektor i Compass Group, Pernille Christensen. (Foto: Britt Krogsvold Andersen)

Compass Group lanserer konseptet eat@home, en nettbutikk for hjemlevering med måltider som enkelt kan varmes opp når kunden ønsker det.

– Løsningen gir en god mulighet for de som jobber hjemme i disse Koronatider til å få samme kvalitetsmat som i kantinen, men hjemme. Man kan bestille dagens rett for to personer eller familiemiddag til to voksne og to barn. Det er vår dyktige cateringavdeling som står for matlaging og levering, sier direktør for food og kommersiell sektor i Compass Group, Pernille Christensen.

Det er i krevende tider at mange gode løsninger oppstår. I fremtiden vil kanskje flere jobbe oftere på hjemmekontor. Vi er blitt vant med en ny hverdag, som mange ser at fungerer. Målet er at man i tiden etter Corona kan utvikle konseptet med hjemmelunsj videre.

Starter i Oslo sentrum

I første omgang vil prosjektet testes ut i sentrale deler av Oslo.

– Vi begynner med levering innenfor ring 3 i Oslo. For å holde muligheten opp for de som bor utenfor ring tre har vi også et hentested for de som ønsker å hente mat, men som bor lenger unna, sier hun.

Bor du utenfor ring 3 kan du hente din bestilling på et pick up-point på Økern innenfor cateringens åpningstider fra 9 til 15.

– På Økern kan man nå store deler av byen som er utenfor Ring 3 på under ti minutter. Derfor er Økern et ideelt sted å ha som hentepunkt for de som bor utenfor områdene vi leverer til, sier Christensen.

Viktig tid på arbeidsplassen

Lunsjen er en viktig del av arbeidsdagen. Her får man et velfortjent pusterom, men det er også den mellomstasjonen i dagen hvor man henter ny energi. Jo bedre lunsj man spiser, jo sterkere er man rustet for å prestere resten av dagen.

– Ved å spise næringsrik kvalitetslunsj sikrer du at du presterer hele arbeidsdagen. Det er ikke alle som har tid, anledning eller kunnskap til å sette sammen en bra lunsj på egenhånd. Da er eat@home et veldig godt supplement i hverdagen. Man trenger ikke bestille hver dag, men kanskje velge seg ut noen dager i uken hvor man ønsker å være litt ekstra raus med seg selv, sier Christensen.

Også mulighet for middag

Dette er en ypperlig mulig for dem som savner den gode lunsjen man får på jobb. Som et supplement til lunsj er dette også en flott middagsmulighet for både enslige og familier som har lyst til å unne seg en ekstra god og lettvint middag.

Det er viktig å spise godt i hverdagen. Sjekk derfor ut ukens meny og bestill Eat@home enkelt via VippsGo ved å søke opp vippsnummer 597248.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS