
Norske kokker oversvømmer sosiale medier
Norske kokker står i korona-vinden. Alt fra hotelldirektører til kjøkkensjefer og landslagskokker støtter opp om utfordringen, og publiserer seg selv på Facebook og Instagram, etter initiativ fra Frode Myklevik.

Håvard«Utfordring akseptert: Til alle kokkfagfolk, bli med på utfordringen om å legge ut et bilde av deg i kokkuniformen din. Bare et bilde, ingen beskrivelse. Målet er å oversvømme sosiale medier med faget vårt», blir lagt ut – og som det står: Det flommer over!
Startet med Frode Myklevik

Det hele startet hos Frode Myklevik, kjent kokk i Innlandet.
– Det startet med at jeg fikk utfordringen fra Jud Simpson fra Canada. Så har det bare ballet på seg Norge, melder Frode Myklevik.
Saken fortsetter under bildet

Her er noen av kokkene vi har samlet, som alle støtter opp om aksjonen.
Mikael Forselius (hotelldirektør på Britannia Hotel, Trondheim)
Terje Ness (vinner av Bocuse d’Or 1999)
Helge Johansen (president i Norges Kokkers Landsforening, NKL)
Bent Stiansen (Statholdergaarden, fikk nylig Horecabransjens Ærespris)
Ørjan Johannessen (Bekkjarvik Gjestgiveri, vinner av Bocuse d’Or 2015)
Saken fortsetter under bildet

Arne Sørvig (daglig leder, Stftelsen Årets kokk/Bocuse d’Or Norge)
Saken fortsetter under bildet

Knut R. Johannessen (Electrolux Professional Norge)
Jørn Lie (Gamle Raadhus, Vaaghals, Code, tidligere manager for kokkelandslagene)
Kristine Hartviksen (tidligere leder for NKL, nåværende leder for den nordiske foreningen)
Saken fortsetter under bildet

Torill Renaa (Re-Naa, Stavanger, Norges eneste restaurant med to stjerner i Guide Michelin)
Øyvind Bøe Dalelv (kjøkkensjef, Michaels, Oslo)
Eivind Haalien (kategorisjef, lokalmat, Norges-Gruppen)
Saken fortsetter under bildet

Gunnar Jensen (Mathallen, Tromsø, kaptein på det norske juniorkokkelandslaget)
Christer Rødseth (kjøkkensjef Vaaghals og Code, kaptein på det norske kokkelandslaget)
Ivan Sandberg (kokk på Skaslien Gjestgiveri, Kirkenær)
Saken fortsetter under bildet

Christian André Pettersen (Norges Bocuse d’Or-deltaker i 2018,2019,2020 og 2021)
Alexander Østli Berg (vinner av NM i kokkekunst i 2008)
Saken fortsetter under bildet

Gunnar Hvarnes (manager for kokkelandslagene, coach Bocuse d’Or)
Mats Johansson (Norges-Gruppen)
Adam Schive Bjerck (Adams Matkasse)
Saken fortsetter under bildet

Emil Lundemo Bakken (Scandic Nidelven)
Charlotte Mohn Gaustad (daglig leder for Markestad AS)
Morten Skinstad Haakenstad (Kulinarisk Akademi)
Andre Simonnes Misund (Bama Storkjøkken)
Jan-Erik Hauge (kokkelandslaget)
Aleksander Aurstad Olsen (The Fat Duck, England)
Saken fortsetter under bildet

Lars Thomassen (kokk, Politihøgskolen)
Bjørn Erik Vangen (vinner av Matomsorgsprisen 2014)
Thomas Sälzle Hauge (Norice Seafood AS)
Saken fortsetter under bildet

Espen Wasenius (daglig leder, NKL)
Saken fortsetter under bildet

Nils Flatmark (assisterende kjøkkensjef, Brimibue, commis kokkelandslaget)
Håvard Ravn Larsen (Bama Storkjøkken)
Saken fortsetter under bildet

Thomas Ekenes-Fosback (kaptein for det norske Community Catering-landslaget)
Saken fortsetter under bildet

Elise Rønning (tidligere Kulinarisk Akademi, nå driver av Til Elise fra Marius).