Gilde Turmat. (Foto: Nortura)
Gilde Turmat. (Foto: Nortura)

Gilde med ny turmat

For første gang kan du kjøpe frysetørket turmat fra Gilde.

Publisert

– Folk synes det er bra at frysetørket turmat tilgjengeliggjøres i flere kanaler. Mange har vært interessert i å ta produktene inn, og vi har fått henvendelser fra butikker over hele landet, sier konserndirektør i Nortura, Siw D. Steen.

Gilde Turmat er produsert med norsk kjøtt, og frysetørket og pakket ved foten av Rondane, i et av landets flotteste områder for friluftsliv. Turmaten er et samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT), som også skal selge turmaten på flere av sine hytter.

Design inspirert av DNT

Designet på turmatpakkene er lett gjenkjennelig for frilufts-interesserte og gjenspeiler DNTs merking av sommer – og vinterløyper i marka.

– DNT har prøvesmakt og gratulerer med et velsmakende og ikke minst flott utformet tilskudd til turmatmarkedet. Vi er opptatt av norskprodusert mat og er sikker på at Gilde Turmat blir å finne i mange tursekker fremover, sier generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang.

Gilde Turmat

Frysetørket mat er lett å bære med seg når man skal på tur.

Rettene er vakuumpakket og måltidet tilberedes på en enkel måte ved å tilsette varmt vann i posen de kommer i. Dette gir et varmt og næringsrikt måltid. Smakene er milde, og tilpasset alle aldre.

Gilde har lange tradisjoner for å være med nordmenn på tur, og har de siste fire årene vært strategisk samarbeidspartner og turpartner med Den Norske Turistforening.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS