Nordland fagskole tilbyr flere studietilbud innen opplevelsesbasert reiseliv.
Nordland fagskole tilbyr flere studietilbud innen opplevelsesbasert reiseliv.

Studietilbud innen opplevelsesbasert reiseliv

Bygg kompetanse for fremtidens opplevelsesbaserte reiseliv og bærekraftige matsystem. Nordland fagskole vil i tiden fremover kan tilby en rekke gratis og kompetansehevende utdanningstilbud – både av kortere og lengre varighet.

Bygg kompetanse for fremtidens opplevelsesbaserte reiseliv og bærekraftige matsystem.
Bygg kompetanse for fremtidens opplevelsesbaserte reiseliv og bærekraftige matsystem.

Ordinær søknadsfrist til «Reiseliv og opplevelser» og «Bærekraftige matopplevelser» er 15. april, men dersom det er ledige studieplasser etter hovedopptaket, vil disse publiseres på www.samordnaopptak.no fra 31. mai.

Skolen vil deretter gjøre ukentlige opptak frem til tilbudene er fylt opp – senest ved oppstart i september 2023.

Det gjøres fortløpende opptak til skolens kurstilbud.

Opplevelsesbasert reiseliv

Nordland fagskole har nå åpnet for søkning til sine studietilbud innen opplevelsesbasert reiseliv, med oppstart høsten 2023.
Nordland fagskole har nå åpnet for søkning til sine studietilbud innen opplevelsesbasert reiseliv, med oppstart høsten 2023. Her fra Herøy, med De Syv Søstre i bakgrunnen.

Nordland fagskole har nå åpnet for søkning til sine studietilbud innen Opplevelsesbasert reiseliv, med oppstart høsten 2023. Skolen gjør opptak «Bærekraftige matopplevelser» og «Reiseliv og opplevelser».

Se egen sak: Ny utdanning: «Bærekraftige matopplevelser» i regi Nordland fagskole

Begge studietilbudene er samlings- og nettbaserte, og lar seg kombinere med jobb. Studietilbudene er også gratis, og gir rett til lån- og stipend gjennom Statens Lånekasse.

Reiseliv og opplevelser (60 studiepoeng, deltid over to år)

Tilbudet har studiesteder i Mosjøen, Svolvær, Narvik og Stjørdal. Tilbudet har nær tilknytning til arbeidslivet, blant annet med integrerte praksisperioder (som kan gjennomføres på eget arbeidssted), landsledende gjesteforelesere og en unik mulighet til å bygge nettverk på tvers av norske destinasjoner.

Studiet har ni dager fysisk samling hvert år, mens majoriteten av læringsarbeidet gjennomføres digitalt – som gir gode muligheter for å kunne sitte der man selv måtte ønske med laptop og internettilgang. Studiet gir i sum en enestående basiskompetanse for å kunne operere innenfor et bærekraftig og opplevelsesbasert reiseliv.

Les mer om tilbudet på Fagskoleninordland.no

Kurs i «Bærekraftig reiselivsutvikling i praksis»

Kursrekken «Bærekraftig reiselivsutvikling i praksis» er dessuten åpen for påmelding

I midten av mars startet Nordland fagskoles årets første bransjeprogramkurs under parolen «Bærekraftig reiselivsutvikling i praksis».

Kursene er gratis, heldigitale, og hvert kurs kvalifiserer til 2 studiepoeng dersom man får bestått et avsluttende arbeidskrav.

Kursrekken gjennomføres fra mars til oktober 2023, og har mål om å hjelpe flere reiselivsaktører med å omsette målene om en mer bærekraftig reiselivsutvikling til reell praksis i arbeidslivet.

Hvert kurs består av fire dager digitale samlinger (totalt 24 timer). Hver kursdag gjennomføres mellom klokka 9 og 15, og avholdes av noen av landets fremste kursholdere innen temaområdene.

Det er nå mulig å melde seg på hvert enkelt kurs, men det er førstemann til mølla som gjelder og påmeldingen stenger så snart kursene er fylt opp. Flere av kursene er allerede fulltegnet.

Les mer om, og meld deg på kursene her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS